Veri toplamları yapılırken hiç olmadık saatte kullanıcının bir tanesi programa girince veri toplamları işi kilitlendi.Daha sonra işlem yarım kesilince malzemeler listesinde stok miktarlarının olmadığı görüldü.Çözümüde malzeme veri toplamlarının yeniden çalıştırılırak düzelmesinin sağlanması.Ancak mevcut kayıtlara göre yeniden yapmaya başladığımızda hesaplamamıza göre 15 gün civarında sürecek bir durum.İzle seçenekler thread i 16 yaptım gene de hızlanma olmadı.Bu düzeltmeyi sql script ile yapmak mümkün değil mi ? Malzeme veri toplamlarında 13.000 adet yaklaşık stok var.Server 2008 standart v e 8gb bellek var.Bu donanım ile 15 gün sürecek gibi duruyor.Ayrıca dün akşamdan her ihtimale karşı belki ilerlerse hızlanır diyerek toplamları çalışır bıraktım 500-600 kayıt sonra c diskinde 200gb boş alanı log dosyası doldurmuş.Bu sefer program dahi girilmiyor.Neyseki log dosyasını trancate ettik programa giriliyor ancak stok miktarlarımız yok.DUrumumuz çok acil.LütfenYardım edecek arkadaş varsa fikirlerini bekliyoruz.Teşekkürler.