Smarttag'a ne oldu?

Gönderen Konu: Smarttag'a ne oldu?  (Okunma sayısı 1382 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yakinhali

• Yeni Kullanıcı
  • *
Smarttag'a ne oldu?
« : 21.09.2011, 10:26 »
Bir ara güzel iş gören smart tag ile excell üzerinden datalara ulaşıyorduk. Fakat son sürümler ile bu özellik kaldırıldımı acaba? Hususen office 2007/10 sonrası tamamen mantığımı değişti? Ya da hala kullanılıyor ama bizmi bilmiyoruz yöntemini ?

Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı impluses

• Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: Smarttag'a ne oldu?
« Yanıtla #1 : 21.09.2011, 13:50 »
bende bir zamanlar kullanmış ve kullandırmıştım ama şu anki versiyonlarda çalışıyormu yoksa çalışmıyormu bilmiyorum
denemek adına program klasöründe smarttag katalogu içerisinde LBSSmartTagLib.dll dosyasını register edip deneyebilirsiniz.

Çevrimdışı yakinhali

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 21.09.2011, 19:09 »
Cevap için sağolun ama registir den kasdınızı ve nasoıl olduğunu anlamadım. (Eski usul ise olmuyor.)

Çevrimdışı impluses

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #3 : 21.09.2011, 19:10 »
peki outlook yada excel nerede kullanmak istiyorsanız araçlar eklentilerden o dll dosyasını eklenti olarak kaydedermisiniz.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 24.09.2011, 15:42 »
Cevap için sağolun ama registir den kasdınızı ve nasoıl olduğunu anlamadım. (Eski usul ise olmuyor.)

Baslat > Çalıştır > REGSVR32 D:\Programs\Tiger2\SmartTag\LBSSmartTagLib.dll  şekilde register edebilirsiniz .

Çevrimdışı kanashibari

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 27.09.2011, 10:23 »
Evet bir dönem böyle bir ugulaması vardı logonun fakat kullanıcıların aktif kullanmaması yüzünden geliştirme ve üst ürünle taşıma yapmadılar.