SATINALMA İADE FATURASI ACİL!!

Gönderen Konu: SATINALMA İADE FATURASI ACİL!!  (Okunma sayısı 2581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı srwn

• Yeni Kullanıcı
  • *
SATINALMA İADE FATURASI ACİL!!
« : 30.09.2011, 10:43 »
Satın alma iade faturası kesmek istiyorum.Fakat tasarımı farklı olduğu için normal fatura alanlarına sığmıyor.Tasarımını da değiştiremedim.İade faturası kesmeden nasıl malı iade ettiğimizi gösterebilirim? Lütfen yardım edin :(((

Çevrimdışı ARSLAN_Aslan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • yazilimyeri.com
Ynt: SATINALMA İADE FATURASI ACİL!!
« Yanıtla #1 : 30.09.2011, 13:45 »
İade Fatura tasarımını birden fazla yapa bilirsin. Fatura tasarımı yapmak lazım.

* çok yoğun değilse satış faturası kes yazıcıdan yazdır, sonra faturayı sil. tekrar Satın alma iade faturası olarak işle. :)

Çevrimdışı srwn

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 19.10.2011, 11:20 »
TEŞEKKÜR EDERİM :)

Çevrimdışı ofenX

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 19.10.2011, 11:37 »
Aceleniz bittiyse de şöyle bir izleyebilirsiniz. Üst menüden Araçlar/Form Tanımlayıcı kısmından önce alım faturası bölümüne geçersiniz. En üstteki blok tan başlayarak önce o blokta boş bir yere tıklarsınız. Sonra Ctlr+A ile hepsini seçer Ctrl+C ile hafızaya alırsınız. Ordan çıkarsınız.
  Yeni olan alım iade faturasını boş olarak oluşturursunuz. blok uzunluğu az ise diğer faturadaki gibi uzatırsınız. Biraz geçse bile bir şey olmaz. Sonra daraltabilirsiniz. İlgili blokun boş yerine bir defa tıklarsınız Sonra Ctrl+V ye basıp. Alan ve metinlerin gelmesini sağlarsınız. Diğer bölümler için de bunu tekrarlarsınız. Olur biter.
İyi çalışmalar.