dövizli satış

Gönderen Konu: dövizli satış  (Okunma sayısı 1541 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akodaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
dövizli satış
« : 26.10.2011, 23:14 »
arkadaşlar ben iş yerimde 3 degişik döviz türüyle satış yapıyorum tl usd ve euro bir müşteriye bu 3 degişik parabirimiyle aynı anda satış yapıyorum bu 3 degişik para birimiyle yaptıgın satışları tek tek satış yapıyorum halbuki bu 3 degişik para birimi ile aynı anda tek faturada satış yapabilsek çok daha güzel olur.Birde tahsilatta bu 3 degişik pata birimiyle aynı anda tahsilat yapabilsek .Logo harika bir iş yapmış olur bence

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Ynt: dövizli satış
« Yanıtla #1 : 26.10.2011, 23:25 »
Merhaba,

Fatura ekle dedikten sonra alt sol köşede satırlar için döviz türü bulunmaktadır. Buradan Fiyatlandırma dövizi derseniz istediğiniz para birimlerinde fatura kesebilirsiniz her satırın döviz türünü değiştirebilirsiniz.

Tahsilat kısmında ise logo bu konuda herhangi bir şey yapmadığı için buna yapılabilecek bir şey yok.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı akodaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 26.10.2011, 23:39 »
fiyatlandırma dövizi ile satış yapıyorum.ama benim istedigim borç hanesinde dövizli olarak borç kaydedecek.fiyatlandırma dövizi ile satış yaptıgım zaman fatura hangi para birimi ise muüşteriyi o para biriminden borçlandırıyor.Ben istiyorum satış fatura satırı hangi döviz türü ise müşteri bakiyesi o döviz cinsinden bana borçlu olsun kur yükseldigi zaman kur farkı uygulayabileyim.

Çevrimdışı akodaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 27.10.2011, 22:12 »
ARKADAŞLAR CEVAP VERECEK KİMSE YOKMU

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 27.10.2011, 22:30 »
Cvp  verilmiş zaten ,Logo buna 'by design' diyor.
« Son Düzenleme: 27.10.2011, 22:33 Gönderen: MCITP,Dba »

merek1983

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 28.10.2011, 01:10 »
hım  bu uygulamayı geliştirecen bir arkadas vardı forumda bir ara ek yazılımla çözmüştü bunu galiba ama bulamadım

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 28.10.2011, 12:04 »
fiyatlandırma dövizi ile satış yapıyorum.ama benim istedigim borç hanesinde dövizli olarak borç kaydedecek.fiyatlandırma dövizi ile satış yaptıgım zaman fatura hangi para birimi ise muüşteriyi o para biriminden borçlandırıyor.Ben istiyorum satış fatura satırı hangi döviz türü ise müşteri bakiyesi o döviz cinsinden bana borçlu olsun kur yükseldigi zaman kur farkı uygulayabileyim.

Merhaba,

Go ürünü ile bunu yapmanız imkansız ama şu olabilir merek arkadaşımızın da dediği gibi ek yazılımla iş çözülebilir.
düşünürseniz irtibata geçelim.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı akodaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #7 : 28.10.2011, 21:12 »
düşünüyorum tabiki nasıl irtibata geçecegiz?