HADİ BİRİ LOGO BUNU YAPIYOR DESİN LÜTFEN!!!

Gönderen Konu: HADİ BİRİ LOGO BUNU YAPIYOR DESİN LÜTFEN!!!  (Okunma sayısı 1184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı recer

• Logo Kullanıcısı
  • **
MERHABALAR
   BOYA FİRMASI ÜRETTİĞİ BOYALARI PAZARA SUNARKEN BİR ÇOK SATIŞ SENARYOSUNDAN BİRİNİN ŞÖYLE ANLATIYOR.

1. firma kampanya yapıyorum diyor ve adını kampanya 1 diyor. kampanya1 in  içeriği şöyle ; X müşterime söylüyorum bana sen 50000 tl ve üzeri ön ödeme yaparsan (ödeme tipi nakit veya çek) a1,a2,a3,vb ürünlerden kampanyaya katıldığın tarih den itibaren 3-5 ay vb.içerisinde şu iskontolarda farklı zamanlarda ön ödeme yaptığın meblağ kadar ürün alabilirsin.EĞER müşterim kampanyaya katılır ve farklı zamanlarda siparişlerini isterse;örneğin 50000 tl ile kampanyaya katıldı ve faklı tarihlerde 10000- 20000-30000 tl lik mal çekmek istedi işde en son 30000 tl lik siparişinde kampanya koşulunu 10000 tl aşıyor ,program bana bu esnada uyarı vermesi lazım.bunu logoyla yapabilirmiyiz.

2.firma yukarıdaki kampanyadan kampanya 2-kampanya 3....gibi farklı koşullarda kampanyalar tanımlayabilir. X müşterim birden çok kampanyaya katılabilir.bu durumda ben müşterimin ilk kampanya koşulları gerçekleşmeden mevcut katıldığı diğer kampanyalardan satış yapamam. bu senaryoları logoda yapabilirmiyiz.eğer yapabilirsek hangi versiyon ve nasıl.yardımcı olursanız seviniriz.

not:bu arada aynı işi yapan ek yazılımlar varsa bu konudada yardımlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Çevrimdışı FrhtK

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: HADİ BİRİ LOGO BUNU YAPIYOR DESİN LÜTFEN!!!
« Yanıtla #1 : 15.04.2012, 10:43 »
LOGO BUNU YAPIYOR :)