cari hesap ekstresi

Gönderen Konu: cari hesap ekstresi  (Okunma sayısı 1657 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
  • alisamimart@hotmail.com
cari hesap ekstresi
« : 22.09.2012, 08:59 »
Arkadaşlar bazı müşterilerim verdiğim ekstreyi tam anlayamıyıyor bunun için bende daha basit bir ekstre yapmak istiyorum ama bunu kendim beceremedim yardımcı olursanız yada elinde hazır form dosyası olan varsa çokmemnun olurum

yapmak istediğim şey

sıra no  işlem tarihi  ürün         miktar   b.fiyat      borç       ödeme     kalan bakiye
-------   ------------   ---------   ---------  --------  --------   -----------  --------------
1          15/03/2012  kalem         10 adet  3 tl       30 tl                         30 tl
2          17/04/2012  silgi              2 adet  2 tl         4 tl                         34 tl
3          17/04/2012  tahsilat                                                20 tl         14 tl

böyle birşey yapmak istiyorum normalekstreyi excell e aldığımda ürün ayrıntısını göremiyorum bana sadece satış faturası 30 tl diyor  yardımlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
Ynt: cari hesap ekstresi
« Yanıtla #1 : 22.09.2012, 09:13 »
ekstre öncesi filtre ekranında "fatura detayı: evet" seçerseniz fatura satırlarını da gösterecektir...

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
  • alisamimart@hotmail.com
Ynt: cari hesap ekstresi
« Yanıtla #2 : 22.09.2012, 09:22 »
hocam gösteriyor ama benim istediğim örnekte olduğu gibi ve yine aynen excell e alabilmek