Satış fiyatlarında Ödeme tahsilat planları giriyorum fakat olmuyor

Gönderen Konu: Satış fiyatlarında Ödeme tahsilat planları giriyorum fakat olmuyor  (Okunma sayısı 943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
Örneğin bir ürünü satarken Perakende satış faturasında 15 gün ödeme planı seçtiğimde farklı fiyat eyer ödeme planı seçmezsem farklı fiyat girmesini istiyorum. Onun  için malzemeye 2 adet fiyat tanımladım birisinde Satış fiyatında ödeme planı uygulamadım.. 2. fiyatta ödeme planı uyguladım mesela 15 gün vade olarak fiyatını farklı yaptım. Perakende satış faturasında ödeme planını seçiyorum fakat ilk tanımlı olan normal fiyat geliyor nerde hata yapıyorum anlamadım...

Çevrimdışı mymecaz

• Logo Uzmanı
  • Everything Will Be On The Nett...
Fiyat geçerlilik tarih aralığını kontrol ediniz. Birde Fiyat kartı içinde "Öncelik" yazan bir kutu olacak fiyat kartlarında uygun sırayı buradan verebilirsiniz.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
Fiyat geçerlilik tarihi 01012011-31122011 olarak öncelik kısmı denedim olmadı..

Çevrimdışı hulya

• Yeni Kullanıcı
  • *
fiyat kartlarında odeme planı calısır ama yapmanız gereken sudur faturada cari hesaptan sonra odeme planını seciniz
satıardaki odeme planı bilgisi guncellenek uyarısına tamam dediğinizde satırda da genelde sectıgınız odeme planı mı yansıyor kontrol ediniz.
sonra urunu secmeniz halinde eslesen fiyat kartının gelmesi gerekiyor.
aksı durumda farkılı bir hata soz konusudur.
urunu sectiginizde farklı bir fiyat mı geliyor bos mu geliyor o bilgiyide paylasınız.