GO sürekli kilitleniyor.

Gönderen Konu: GO sürekli kilitleniyor.  (Okunma sayısı 1804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dilek_66

• Yeni Kullanıcı
  • *
GO sürekli kilitleniyor.
« : 17.12.2011, 12:53 »
Sistemim Windows Vista Business
2 GB bellek
SQL 2008R2 kullanıyorum

Go programım sürekli kilitlenyor. genelde bekleme modunda mesela çalışırken yarım bırakıp başka bir işle uğraştığımda tekrar dönüş yapınca mesela bazen 10 dakika veya daha fazla program kilitleniyor. bu konuda yardımlarınızı rica edeceğim

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Ynt: GO sürekli kilitleniyor.
« Yanıtla #1 : 17.12.2011, 12:56 »
Go da Yönetici konsolu var mı ? Hatırlayamadım ? eğer varsa yönetici konsolunu pasif yapın...

Çevrimdışı dilek_66

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 17.12.2011, 13:00 »
yönetici konsolu var.. ama nasıl pasifleştireceğim???

Çevrimdışı dilek_66

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 17.12.2011, 13:02 »
kullanıcı seçeneklerinde zaten işaretli değil pasif olsa gerek

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 17.12.2011, 13:09 »
2 GB bellek
SQL 2008R2 kullanıyorum

Go programım sürekli kilitlenyor. genelde bekleme modunda mesela çalışırken yarım bırakıp başka bir işle uğraştığımda tekrar dönüş yapınca mesela bazen 10 dakika veya daha fazla program kilitleniyor. bu konuda yardımlarınızı rica edeceğim

Normal şartlarda Vista başlı başına bi sorun ,Programinizin versiyonu nedir ,Power Management'dan notebook prize takili iken ekrani ve sistemi kapatma şeklinde ayarlayın ,Go Programinizi en son surume yasak edin ,Vista tarafi mutlaka SP2 ve pathclenmiş olmalı,firewall kullaniyor iseniz ,go ve sql tarafini "Trusted Zone" şeklinde ayarlayın ,lgconfig isim yerine ip olmali ,ip nizi DHCP yarine Static olmali,Bunların dısında sorun devam ederse,Makinanızı yeniden kurun,mumkun Vista kullanmayın .

Çevrimdışı dilek_66

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 17.12.2011, 13:14 »
2 GB bellek
SQL 2008R2 kullanıyorum

Normal şartlarda Vista başlı başına bi sorun ,Programinizin versiyonu nedir ,Power Management'dan notebook prize takili iken ekrani ve sistemi kapatma şeklinde ayarlayın ,Go Programinizi en son surume yasak edin ,Vista tarafi mutlaka SP2 ve pathclenmiş olmalı,firewall kullaniyor iseniz ,go ve sql tarafini "Trusted Zone" şeklinde ayarlayın ,lgconfig isim yerine ip olmali ,ip nizi DHCP yarine Static olmali,Bunların dısında sorun devam ederse,Makinanızı yeniden kurun,mumkun Vista kullanmayın .

O zaman şöyle söyleyeyim versiyon 2.09
Vista SP2
firewall Windows u kullanıyorum
IP static değil
Lgconfig "sa"

ama daha önce en son 1.91 sürümü kullanıyorken olmuyordu böyle kilitlenme
2.0X versiyon üzerine geçtikten sonra başladı????

Çevrimdışı mymecaz

• Logo Uzmanı
  • Everything Will Be On The Nett...
« Yanıtla #6 : 21.12.2011, 14:52 »
2 GB bellek
SQL 2008R2 kullanıyorum

O zaman şöyle söyleyeyim versiyon 2.09
Vista SP2
firewall Windows u kullanıyorum
IP static değil
Lgconfig "sa"

ama daha önce en son 1.91 sürümü kullanıyorken olmuyordu böyle kilitlenme
2.0X versiyon üzerine geçtikten sonra başladı????

2.x versiyonlardan sonra genel olarak bir yavaşlama söz konusu ancak kilitlenecek boyutta değil, daha çok açılış süresini etkiliyor. Stabil daha üst bir versiyon deneyin