Dönem devrinden sonra yeni dönemdeki hesap planı değişiklikleri geçmişe yansıyor

Gönderen Konu: Dönem devrinden sonra yeni dönemdeki hesap planı değişiklikleri geçmişe yansıyor  (Okunma sayısı 1401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nukke

• Yeni Kullanıcı
  • *
merhaba sorunum şu go da firma değil dönem kopyaladım ve bu yeni dönemde oluşturduğum hesap planı cari kart stok vs gibi şeyler eski dönemdede değişiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

örnek 1 nolu firmada 2. dönem (2012) seçili iken hesap planında 150.01.005 nolu bir kod oluşturulduğunda bu 1 nolu firmadaki 1. dönem (2011) hesap planında da oluşturuluyor aynı şekilde cari üzerindeki bir değişiklik ekleme stoktaki değişiklik eklemede aynı şekilde

Çevrimdışı nukke

• Yeni Kullanıcı
  • *
bir kişi yok sanırım cevap verebilecek :)

Çevrimdışı teamserdar

• Yeni Kullanıcı
  • *
bu bir sorun değil. programın yapısı gereği oluşan bir durum.
kartlarda değişiklik yapmak istiyorsanız dönem devri değil firma devri yapmalısınız.

Çevrimdışı nukke

• Yeni Kullanıcı
  • *
o zaman şöyle bir saçma durum oluşuyor diyelim ki yeni satıcılar alıcılar geldi ben hesap planında her oluşturduğum kayıt geçmişe yansıyacak bakiyesiz olarak 5 sene sonra diyelim kki eski hesaba göz attağımızda gereksiz plan şişkinliği olacak

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
mali donem bagimsiz calisma ve donem devri devreye girer bu durumda .her farkli calisma icin bi profil mevcut .

Çevrimdışı nukke

• Yeni Kullanıcı
  • *
biraz daha açsanız pek anlayamadım