Arkadaşlar yaklaşık 8 Ay önce Bilgisayarımdaki Virüs temizleme işlemlerini hallettikten ve tüm herşeyi yükledikten sonra Ghost Programıyla Bilgisayarımın C partitionunun Yedeğini yani (İmajını) almıştım. Tabi yedek almadan evvelde GO yedeğim 2 GB civarı olduğu için Hem Yer kaplamaması açısından hemde Yedeği geri yüklerken zaman kazanmak açısından C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data altındaki GO_data.mdf ve GO_log.ldf dosyalarını Silip sonra Bilgisayarımın C partitionunu Yedeğini almıştım.
Dün Bilgisayarımda oluşan sorun nedeni ile Bilgisayarımın yedeğini geri yükledim tabii tüm bilgiler 8 Ay önceki haline geldi ve GO yedeği geri Yüklemeye çalıştığımda Aşagıdaki sorunlarla karşılaştım ,VTYONEt ten yedeği geri yüklemede sorun oldu bende format öncesinde C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data altındaki GO_data.mdf ve GO_log.ldf Dosyalarını Kopyalayıp yedeklemiştim yedeği yükleyemeyince bu dosyaları yine Kopyala Yapıştır ile eski yerine Yapıştırıyorum lakin GO Programım yine açılmıyor.
Aldığım hataların Resimleri Aşağıdaki gibi arkadaşlar.
Hem Go ya hemde GO.SYS ye giriş yapmak istediğimde ilk Hata Bu şekilde
HATA 1
Yukardaki Hataya Mesajına OK dediğimde Bu Hata Mesajı Açılıyor.
HATA 2
Yukardaki 2.Hata Mesajına TAMAM dediğimde Bu Mesaj Açılıyor.
HATA 3
Birde Son Aldığım GO Yedeğini geri Yüklerken Bu Şekilde Hata veriyor.
HATA 4
Arkadaşlar Sorun nedir bilenler Lütfen Acil yardım ederse sevinirim Çok Sıkıntıdayım.
Şimdiden Teşekkürler.