Satış koşulları???

Gönderen Konu: Satış koşulları???  (Okunma sayısı 1374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı popeye

• Logo Kullanıcısı
  • **
Satış koşulları???
« : 27.03.2012, 11:05 »
Arkadaşlar bu "Satış Koşulları" sekmesi GO Plus'ta nerde...Bende şu iskonto uygulama olayını merka ettim denemek istiyorum.

Çevrimdışı popeye

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: Satış koşulları???
« Yanıtla #1 : 27.03.2012, 12:34 »
Ne oldu beyler?  sizce çok mu zor soru sordum!!!

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 27.03.2012, 12:48 »
Merhaba,

Konuları incelersen çok mu zor bunun kararını sende verebilirsin. :)
Yıllardır Go ya destek vermiyorum, menülerinide tam olarak hatırlamıyorum.

Tiger'da Satış ve dağıtımın altında Ana kayıtlarda satış koşulları (Fiş Geneli) ve (Fiş satırları) diye iki menüde
birde  Satınalma menüsünde Ana kayıtların altında satın alma koşulları bulunuyor yine fiş geneli  ve fiş satırları şeklinde.
ama go da nerde bilmiyorum.

Kolay gelsin

Çevrimdışı popeye

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 27.03.2012, 13:05 »
Merhaba,

Tiger'da Satış ve dağıtımın altında Ana kayıtlarda satış koşulları (Fiş Geneli) ve (Fiş satırları) diye iki menüde
birde  Satınalma menüsünde Ana kayıtların altında satın alma koşulları bulunuyor yine fiş geneli  ve fiş satırları şeklinde.

Kolay gelsin

Soru içinde soru türüne bir örnek...Burası forum ben soru soruyorum soruyla karşılık alıyorum "bakta bul, iyi ara gb gb" yol gösterme niyetindeysen tutar bir link koyarsın buyur burdan bak gibisine hani "administrator" yazıyo ya sen daha iyi bulursun babında...

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 27.03.2012, 13:43 »
Merhaba,

Kolay gelsin

Soru içinde soru türüne bir örnek...Burası forum ben soru soruyorum soruyla karşılık alıyorum "bakta bul, iyi ara gb gb" yol gösterme niyetindeysen tutar bir link koyarsın buyur burdan bak gibisine hani "administrator" yazıyo ya sen daha iyi bulursun babında...

Merhaba,

Menünün nerede olabileceğini söylüyorum,
eğer aranıp bulunacaksa neden senin yerine bir başkası arasın.

Araştırmak size ağır geliyorsa hiç bir iş yapmayın.
fişlerinizi de getirin biz girelim.

Bizim buradaki amacımız insanları hazıra alıştırmak değil
insanlara sorunların nasıl çözüldüğünü bulmalarını öğretmektir.

Buraya bu cevabı yazana kadar forumda arama yapsaydınız veya logoya girip anlattığım menülere baksaydınız sorununuz çözülecekti
ama siz diyorsunuz ki hazır olsun..

Hatta üşenmeyip go kurdum. Tam olarak yeri Satınalma-Satış Tanımları nın altında. Menü açıldıktan sonra 2 sn civarında sürdü bulmam.

Şimdi bu kadar zamanı senin için ayırdığımı, menünün yerini söylemeye çalıştığım için düşünüyorsan yanılıyorsun.

Bu kadar zamanı senin yapmaya erindiğini, hazıra alıştığını göstermek için yaptığımı bilmeni isterim.

Administrator yazısı ile bir çok kişiye burada elimden gelen bilgiyi verdim, eski üyelerin hepsine sorabilirsin.
Ama al hazırını ye bizim yöneticilik anlayışımızda yoktur.
Eğer hazır bir şeyler istiyorsan başka forumlarda bulma şansın belki daha fazladır ama bizim forumumuzda bulma şansınız düşüktür.

İyi çalışmalar.