Satış Siparişleri

Gönderen Konu: Satış Siparişleri  (Okunma sayısı 1204 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı musakiran

• Yeni Kullanıcı
  • *
Satış Siparişleri
« : 04.04.2012, 14:00 »
Üstadlar logo go'da stok=>satış siparişleri menüsünden eklenen siparişleri toplu olarak yükleme listesi çıkartabilirmiyim ? Birim olarakda siparişde ne yazıyorsa ona göre çıkartacağım adet-paket-koli ne yazıyorsa yani a ürünü: 1 adet b ürünü: 2 paket yani hepsi adet yada paket yada koli olmayacak şekilde nasıl yapabilirim ?

Çevrimdışı zconker

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Satış Siparişleri
« Yanıtla #1 : 04.04.2012, 19:03 »
selam,
yükleme listesi derken tam olarak ne kastettiniz?

Çevrimdışı musakiran

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 05.04.2012, 11:46 »
selam,
yükleme listesi derken tam olarak ne kastettiniz?

şimdi hocam biz gıda toptancılığı yapıyoruz ve hergün faturaları kesmeden önce faturaları beyaz kağıda döküyoruz hepsini tek tek ve bu şekilde aşağıda depoda hazırlanıyor fatura fatura benim anlatmak istediğim bu faturaları tek tek hazırlamaktansa faturaları tek bir kağıtta çıkartmak örnekolarak;
1 nolu faturada a ürün 1 ad b ürün 2 ad
2 nolu faturada a ürün 1 pk b üründen 2 koli

şimdi bu faturaları birleştirerek tek bir listede çıkartmak istiyorum yani
A ürün: 1 adet + 1 Pk.
B ürün: 2 Adet + 2 Koli

gibi bir liste çıkartmak istiyorum.

Çevrimdışı zconker

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 05.04.2012, 12:00 »
faturaları kesmeden once sıparış fıslerını beyaz kagıda dokuyorsanız sıparıs haraketlerı raporunu faturaları prıgramda kesıp sıonra kesıılen faturaların hepsını kagıda dokuyorsanız bunun ıcın satıs fatura dokumunu raporunu fıltrelerden fatura detayına evet dıyerek veya malzeme haraket raporunu fıs baslangıc bıtıs tarıhlerını verıp fıs turunden sadece satıs irsalıyelerını secerek alabilirsiniz.

Çevrimdışı zamzam

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #4 : 06.04.2012, 08:48 »
 syn musakiran
  Bahsettiğiniz olay dağıtım emirleri özelliğidir. Çok etkili olan bu özellik go da bulunmamaktadır. Fakat bunun ile ilgili olarak bir query sorgusu ile excel den bir arkadaşım için kesilen faturaların yükleme raporunu ve dağıtım listesini almıştım. Size özel bir sorgu işinizi halledebilir.