tevkifatlı fatura

Gönderen Konu: tevkifatlı fatura  (Okunma sayısı 1877 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orhansa

• Yeni Kullanıcı
  • *
tevkifatlı fatura
« : 19.04.2012, 11:29 »
Merhaba,
tevkifatlı faturaya ilişkin dizaynı yapamadım. Yardımcı olursanız çok seninirim.

Toplam...................................................................................:10.876,13   
KDV.......................................................................................:  1.957,70   
Genel Toplam..........................................................................:12.833,83   
Sürücülü Hizmet Bedeli :46.87  TL x 60 GÜN................................:  2.812,20   
   (Günlük Asgari Ücret  x Çalışılan Gün Sayısı)            
Fazla Mesai Bedeli  :9.38 TL X 26 Saat..............................................:243,88   
(Günlük Mesai Ücreti x Çalışılan Saat)                  
TOPLAM....................................................................................:3.056,08   

KDV % 18.................................................................................550,09   
Personel İşgücü Tevkifat Tutarı 9/10.................................................495,08   
    Tahsil Edilecek Toplam Fatura Tutarı..........................................12.338,75   

Çevrimdışı FrhtK

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: tevkifatlı fatura
« Yanıtla #1 : 19.04.2012, 11:39 »
Merhaba Arkadaşlar.
 İstediğniz fatura dizayları email: adresize gönderildi.

Yapmanız gereken Çok Basit 3 İşlem Var.

1. Fatura Tanımlı Alanlardan>ekle
Türü : Sayı
Adı : Tevkifat Oranı
Formül :[Fatura KDV Tutarı]*1/6
Kaydet

2. Tekrar Bir Tanımla alan yaratın
Türü : Sayı
Adı : Tevkifat Net Toplam
Formül: Adı : [Net Toplam]-[Fatura KDV Tutarı]*1/6
Kaydet

3. Tekrar Bir Tanımla alan yaratın
Türü : Metin
Adı : Yazı İle Tefkifat.
Formül: WRNUM(1,(ROUND([tevkifat net toplam]*100)/100),1)+" TL "+WRNUM(1,(ROUND([tevkifat net toplam]*100)/100),2) +" "+ "kr"

Kaydet Çıkın
Daha Sonra Tanımla alanları Faturanıza Göre Düzenleyin
Kolayı Gelsin

ÖNEMLİ NOT : YEDEK ALMADAN HİÇ BİR ZAMAN İŞLEM YAPMAYINIZ .
TANIMLA ALANLARLA BİLGİNİZ OLMUYAN ARAKDAŞLAR MUTLAKA UZMAN BİRİNDEN YARDIM ALARAK İŞLERİNİZ HALLETMENİZDE FAYDA GÖRÜYORUM.

Arkadaş Daha Önceden Site İçerisinde Konuyla İlgili Bilgi Vermil Bunu Kendinize Uyarlayabilirsiniz.

Çevrimdışı orhansa

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 23.04.2012, 17:32 »
Çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgileri fatura dizaynı bölümünden yaptım. ancak bunun nasıl kullanılacağını yapamadım.
yurakıdaki verdiğim faturayı bir türlü kesemedim. Faturayı nasıl keseceğimi söylüyebilir misiniz lüften,
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı sabrikaya

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 24.04.2012, 13:14 »
Merhaba ;Ben Tevkifatlı faturta ile ilgili her dizaynı tanımı yapıyorum fatura içinde bir veya birkaç satırda tevkifat varken bir yada bir kaç satırda tevkifat yok faura parametrelerinde tevkifat uygula dediğimde muhasebesel açıdan bir sorun ypk doğru hesaplıyor her şey normal .Ama yazdırıken  mal toplamı  yazıyoro kdv keımısnda tevkifatsız kdv tutarı +ktevkifattan sonra kalan dv tutarının toplamını yazıyor dolayısıyla genel toplam hatalı çıkıyor sadece tevkifatlı mal olunca hiç bir problem yok bire net tahsil edilecek tutarı     alan olarak şu şekilde    WRNUM(1,(ROUND([tevkifat net toplam]*100)/100),1)+" TL "+WRNUM(1,(ROUND([tevkifat net toplam]*100)/100),2) +" "+ "kr"    tanımladım ama yazı il yazmıyor ############## hatası veriyor.
çözm önerisi olan varmıdır. versiyon 2.04

Çevrimdışı enomen

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 01.05.2012, 09:25 »
Tanımlı alanı kayıt yaparken metin , sayı kısmına dikkat edelim.

Çevrimdışı endless_

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • İlahi adaleti sakın unutmayın...!
« Yanıtla #5 : 04.05.2012, 20:11 »
bana ulasırsan tevkifatlı olarak yapmış olduğum dizaynı gönderirim sende düzeltmeleri yaparsın.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #6 : 04.05.2012, 21:15 »
bana ulasırsan tevkifatlı olarak yapmış olduğum dizaynı gönderirim sende düzeltmeleri yaparsın.

Bi şeyler paylaşmak isterseniz buradan eklenti olarak bırakırsanız herkez faydalanır .

Çevrimdışı sabrikaya

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #7 : 05.05.2012, 22:17 »
Üstad teşekkür ederim yardımlarınız için çözdüm sorunumu

Çevrimdışı yusufka_

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #8 : 13.07.2013, 10:33 »
Merhaba Genel;
Verdiğiniz Tevkifat Tanımlamalarını Yaptım. Fakat Bir Sıkıntım Var Genel Toplamı Tevkifatsız Olarak Hesaplıyor Ve Son Cari Bakiye Normal Kdv li GEnel Toplam Yazdırılıyor. Bi Yardımcı Ola Bilirmisiniz Yaptığımız Tanımlamayı CAri Hesapta Görmek İçin Ne Yapmam gerekir