Go Plus Yavaş

Gönderen Konu: Go Plus Yavaş  (Okunma sayısı 2281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baran2721

• Yeni Kullanıcı
  • *
Go Plus Yavaş
« : 17.04.2012, 18:33 »
Herkese merhabalar,

Go plus kullanıyorum. Versiyon değişimi yaptıktan sonra Go plus geç açılmaya başladı. Çok yavaş programa giriş yapıyor.
Tekrar hızlandırmanın bir yolu var mı? (Sürüm 2.11.00) Şimdiden teşekkür ederim ilgilenecek arkadaşlara...
Bu arada işletim sistemi Xp

Çevrimdışı baran2721

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Go Plus Yavaş
« Yanıtla #1 : 18.04.2012, 09:00 »
Yok mu kimsenin bir fikri.?

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 18.04.2012, 10:24 »
antivirüs programınız / güvenlik duvarınız yeni sürümü farklı bir program olarak algılıyor olabilir. buralara bir bakın isterseniz...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 18.04.2012, 11:55 »
Herkese merhabalar,

Go plus kullanıyorum. Versiyon değişimi yaptıktan sonra Go plus geç açılmaya başladı. Çok yavaş programa giriş yapıyor.
Tekrar hızlandırmanın bir yolu var mı? (Sürüm 2.11.00) Şimdiden teşekkür ederim ilgilenecek arkadaşlara...

Yapınız hakkında detaylı bir bilgi vermeden fikir sahibi olamayız .

Çevrimdışı baran2721

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 18.04.2012, 15:21 »
Herkese merhabalar,

Yapınız hakkında detaylı bir bilgi vermeden fikir sahibi olamayız .

antivirüs her zaman kullandığım. versiyon değişimi yapmadan fena değildi. versiyon değişimim yaptıktan sonra baya bi yavaşladı.
bir arkadaşım Go plus'ın windows 7 de daha iyi çalıştığını söylemişti. benim işletim sistemi (xp) den kaynaklanıyor olabilir mi?
« Son Düzenleme: 18.04.2012, 15:25 Gönderen: baran2721 »

Çevrimdışı seda_28

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 18.04.2012, 15:32 »
Aslında her yeni versiyonun kaçınılmaz gerceklerinden biride sizi daha ileri teknoloji kullanmaya itmektir ,bu yuzden yavaslık kacınılmaz ,hangi aşamada yavaş ,girekenmi ,girdikden sonra yada genelmi .bu arada Mali donem bagımsızmı çalışıyorsunuz .

Çevrimdışı baran2721

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 18.04.2012, 15:34 »
Aslında her yeni versiyonun kaçınılmaz gerceklerinden biride sizi daha ileri teknoloji kullanmaya itmektir ,bu yuzden yavaslık kacınılmaz ,hangi aşamada yavaş ,girekenmi ,girdikden sonra yada genelmi .bu arada Mali donem bagımsızmı çalışıyorsunuz .

Öncelikle ilginize teşekkür ederim.
Başlangıçta. Yani Go plus simgesine tıklıyorum programa girmek için yukarı çıkıp çay alıyorum gelince bakıyorum yeni yeni açılıyor :). Yani baya yavaş.
Mali döneme bağımlı çalışıyorum.