Ciro edilmiş çek portföyde gözüküyor

Gönderen Konu: Ciro edilmiş çek portföyde gözüküyor  (Okunma sayısı 1217 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı msetr

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ciro edilmiş çek portföyde gözüküyor
« : 11.06.2012, 15:55 »
Herkese kolay gelsin. Çek dökümü aldığımda şöyle bir sıkıntıyla karşılaştım. Başka firmaya ciro edilmiş çek raporda portföyde gözüküyor. Çek senet ekranından bakıncada portföyde görünüyor. Ama incele dediğimde ciro edilen firmayı gösteriyor. Çekin çıkış yapıldığı cari hesapta gözüküyor ve bakiyeyi etkilemiş.
Başka çeklerdede problem varmı tektek bakmak gerek. Topluca kontrol etmek için bakım işlemlerinde çek senet bölümü yok. Neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Ciro edilmiş çek portföyde gözüküyor
« Yanıtla #1 : 11.06.2012, 16:21 »
Versiyon nedir ,standart bi rapor tasarimi ile denediginizde sonuc nedir .

Çevrimdışı msetr

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 11.06.2012, 17:03 »
Versiyon 1.89. Çek ve senetler ekranındada aynı şekilde hatalı olarak portföyde gösteriyor. Bakım işlemlerinden cari hesap toplamlarını çalıştırsam düzelirmi.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #3 : 11.06.2012, 17:49 »
Versiyon 1.89. Çek ve senetler ekranındada aynı şekilde hatalı olarak portföyde gösteriyor. Bakım işlemlerinden cari hesap toplamlarını çalıştırsam düzelirmi.

Bu hatanın iderilebilmesi için sizin yapabileceğiniz tek şey var , giriş bordrolarını silin , ilgili çeki tekrar portföye alın...başka çareniz yok...

İllaki düzeltmek için teknik bir bilgi arıyorsanız :

"Ben giriş bordro mu silmem"  diyorsanız...
Bu hata bakım ile düzelmez , maalesef bayiden destek almanız gerekir , ilgili bordro satırının DB den tespit edilip daha sonra silinmesi gerekiyor...

Çevrimdışı msetr

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 11.06.2012, 19:00 »
Bakım işlemini çalıştırdım dediğiniz gibi düzelmedi. Çek çıkışını çıkarıp tekrar çıkış yapacağım ama 2 adet çekte problem olduğunu gördüm. Çok sayıda çek girişi var başka çeklerdede sorun varmı incelememiz lazım. Acaba sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Cevaplarınız için teşekkürler.
« Son Düzenleme: 11.06.2012, 19:09 Gönderen: msetr »