Borç Yaşlandırma Raporunda

Gönderen Konu: Borç Yaşlandırma Raporunda  (Okunma sayısı 2722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
Borç Yaşlandırma Raporunda
« : 22.06.2012, 02:27 »
Go plus da borç yaşlandırma raporunu tablo olarak almak istiyorum fakat mevcut kendi dizaynında aralık bölümü 6 sütun geliyor fakat ben bunu 9 kolon olarak gelmesini istiyorum. Hazırladığım raporda eklediğim alanlarda tablo kolonlarında göster işaretini işaretliyorum tekrar tıkladığımda işaretlenmemiş olarak gösteriyor. Bu logonun bir hatasımıdır yoksa tablodan kolonları kendimizmi ekleyeceğiz?

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
Ynt: Borç Yaşlandırma Raporunda
« Yanıtla #1 : 22.06.2012, 09:31 »
go plus ver. 2.12 acaba versiyon hatası olabilirmiki?

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 22.06.2012, 09:46 »
Versiyon hatası olabilir.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #3 : 22.06.2012, 10:58 »
peki tablo  olarak aldığımda raporu, Gün aralığı alanları elle eklemek istediğimde ne yapmam gerekiyor?   

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 22.06.2012, 20:43 »
Go plus da borç yaşlandırma raporunu tablo olarak almak istiyorum fakat mevcut kendi dizaynında aralık bölümü 6 sütun geliyor fakat ben bunu 9 kolon olarak gelmesini istiyorum. Hazırladığım raporda eklediğim alanlarda tablo kolonlarında göster işaretini işaretliyorum tekrar tıkladığımda işaretlenmemiş olarak gösteriyor. Bu logonun bir hatasımıdır yoksa tablodan kolonları kendimizmi ekleyeceğiz?

Bunu yaptıkdan sonra sakla ile kaydediyormusunuz ,yeni bir tasarım ile de denedinizmi .

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #5 : 23.06.2012, 00:36 »
Denedim. Hatta standart rapor tasarımı oluşturdum tekrar denedim. Sakla dedim tabiki. Zaten sakla dememe gerek olmadan işaretliyorum tekrar tikladigimda isaretlenmemis oluyor.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 23.06.2012, 12:21 »
Sadece bu rapordamı bu sekilde ,başka raporlardaki durum nedir ,ve başa terminal yada server uzerinden denediginizdeki durum ?

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #7 : 23.06.2012, 14:11 »
Başka raporlarda denemedim. Ayrıca başka clientlerdede denemedim. Deneyip bilgilendiririm

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #8 : 26.06.2012, 19:45 »
Başka client ve rapor tasarımlarında denedim gene tablo alanlarında göster işaretlediğimde tekrar alana tıkladığımda işaretlenmemiş olarak gösteriyor. Demekki versiyon hatası güncelleme yapmamız gerekecek heralde...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #9 : 26.06.2012, 19:55 »
Hatırladıgım kadarıyla 2.12 pathclenmiş bi surum 2.12.01 şeklinde ,ger çi biz tum verisyonları deniyoruz ve en çok uraştıgımız kısımlarda raporlar denk gelmedim ama ,yeni bi firma olusturup deneme firması orda denermisiniz .

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #10 : 27.06.2012, 20:08 »
Yeni firma açtım orda borç yaşlandırma raporuna girdim yeni standart rapor tasarımı açtım. Orda bir kolona çicft tıklayıp tablo kolonlarına ekle dedim kaydettim tekrar aynı alana tıkladım baktım tablo kolonlarına ekle işaretli değil yani gene olmadı... 2,13,00,01 versiyonunu indiriyorm güncelleme yapacağım. Buseferde güncellemeden sonra ayarlarım bozulacak diye çok korkuyorum. Borç yaşlandırma raporunu  tablo raporundan düzeltme yaparak istediğimi yapamazmıyım?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #11 : 27.06.2012, 21:18 »
Ayarların bozulmaz