Malzemelerle İlgili

Gönderen Konu: Malzemelerle İlgili  (Okunma sayısı 813 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozges.cerit

• Yeni Kullanıcı
  • *
Malzemelerle İlgili
« : 18.09.2012, 17:07 »
Merhaba siteye yeni kayıt oldum. Logo go kullanıyorum ama yeterince bilmiyorum malesef.
Bir sorum olacak. Diyelim ki A firmasından 50 adet cıvata aldım bu 50 adetten 30 adedini bir işte kullandım.
Yaptığım işin faturasını keserken o 30 adet cıvatayı kullandığımı nasıl gösteriyorum?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Malzemelerle İlgili
« Yanıtla #1 : 18.09.2012, 17:13 »
satış faturasında sırasıyla >

Fatura no,Cari hesap bilgisi

Sonra satırlarda ilgili civatayi secip adedini ve tutarını belirtiyorsunu bu kadar .

Çevrimdışı ozges.cerit

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 18.09.2012, 17:18 »
yok anlatamadım sanırım. açıklama kısmına yazabilirim evet ama malzeme listesine baktığımda stokta ne kadr kaldığını görmem gerek.
şöyle bir şey sen bi yerden 50 teker alıyorsun stoğa giriyorsun araba üretiyorsun arabada 4 teker kullanıyorsun ama bu arabayı satarken tek tek kullandklarını yazmıyorsun 1 adet araba diye kesiyorsun faturayı ama o faturada 4 adet tekerlek kullanıldı diye nasıl gösterebiliyrosun? stoğa baktığında da 50 tekerlekten 46 tekerlek kaldığını göreceksin.??????

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 18.09.2012, 17:22 »
Doğru soru sorarsan doğru cevap alırsın ;

Paketin Tiger Serisi ve üzeri ise hızlı üretim fişlerini kullanarak işlemleri yapabilir ve raporlayabilirsin ,Paketin Go serisi ise el ile sarf ,üretimden giriş fişi şeklinde kullanabilirsin ,rapor ve stok tutarsızlıgın olur mutlaka .