cari hesap ekstresi

Gönderen Konu: cari hesap ekstresi  (Okunma sayısı 1057 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
  • alisamimart@hotmail.com
cari hesap ekstresi
« : 22.09.2012, 09:01 »
Arkadaşlar bazı müşterilerim verdiğim ekstreyi tam anlayamıyıyor bunun için bende daha basit bir ekstre yapmak istiyorum ama bunu kendim beceremedim yardımcı olursanız yada elinde hazır form dosyası olan varsa çokmemnun olurum

yapmak istediğim şey

sıra no  işlem tarihi  ürün         miktar   b.fiyat      borç       ödeme     kalan bakiye
-------   ------------   ---------   ---------  --------  --------   -----------  --------------
1          15/03/2012  kalem         10 adet  3 tl       30 tl                         30 tl
2          17/04/2012  silgi              2 adet  2 tl         4 tl                         34 tl
3          17/04/2012  tahsilat                                                20 tl         14 tl

böyle birşey yapmak istiyorum normalekstreyi excell e aldığımda ürün ayrıntısını göremiyorum bana sadece satış faturası 30 tl diyor  yardımlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
  • alisamimart@hotmail.com
Ynt: cari hesap ekstresi
« Yanıtla #1 : 22.09.2012, 11:54 »
uzman arkadaşlar bu istediğim çokzor birşey değilse bir elatsanız benim için çok önemli
  şimdiden sizlere sonsuz teşekkürler

Çevrimdışı halisbatmaz

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 22.09.2012, 13:38 »
go ekstrede işlem şöyledir

tarih                fiş türü                                  açıklama                     borç       alacak   bakiye
     22.09.2012    tOPTAN sATIŞ fATURASI                                             100 TL                100 TL (B)
ancak detay istersen alta ilgili fatura ile ilgili detay gelir nedir budetay  dersen
         kart kodu                              açıklama                      miktar             b fiyat               
         xxx                                        x ürünü                       1                      100 tl
   tarih                fiş türü                                  açıklama                     borç       alacak   bakiye
     23.09.2012  Nakit Tahsilat                                                                              100 tl         0 

anlaşılmayacak bişey yok

Çevrimdışı E.ALKIN

• Logo Uzmanı
  • WWW.logogorselegitim.NET
« Yanıtla #3 : 22.09.2012, 14:04 »
İstediğin Raporu tablo raporda yapmaya çalışabilirsin.

Çevrimdışı halisbatmaz

• Logo Uzmanı
Ynt: cari hesap ekstresi : ÇÖZÜLDÜ::
« Yanıtla #4 : 22.09.2012, 14:26 »
: ÇÖZÜLDÜ: