clint pc ye win8 kurdum logo go ya baglanamıyorum

Gönderen Konu: clint pc ye win8 kurdum logo go ya baglanamıyorum  (Okunma sayısı 2581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
Merhaba dostlar...

ana makinede go gayet stabil calısmakta ve kullanıcı sayısıda uygun olduğu halde

ağdaki diğer pc me win8 kurdum ve ağa bağlanmak için ag kısayolunı tıklayarak ag sürücüsüne baglanı tıkladım ve oradan surucu ve klasörü gosterdım. ardından kalasore girerek go yu calsıtırmak istedim. ekrana task number çıkınca 0 yazıp devam ettim. ama bir turlu gosysy yada go yu çalıştıramadım aldığım hata su

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server : (DBNETLIB)(ConnectionOpen (Connect()).) Server yok veya erişim engellendi. (80004005) Native Error:08001(17)

konu hakkında değerli üstatlardan yardımlarını talep ediyorum.
saygılarımla...

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: clint pc ye win8 kurdum logo go ya baglanamıyorum
« Yanıtla #1 : 08.11.2012, 11:44 »
Dostlar yardımlarınız bekliyorum lütfen...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #2 : 08.11.2012, 11:46 »
Aldıgın hata şimdilik işletim sisteminin türü ile ilgil değil ,forumda sık karşılaşan baglantı hatalarını inceleyin ,çözüm olmaz ise en yakın bayi ile iletişime geçebilirsiniz .

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 08.11.2012, 17:08 »
dostum nasıl çözüm yapabilirim. bayiler illa ücretle bunu yapıyor daha öncede basıma gelmişti. yardımlarınızı talep ediyorum saygılar..

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 08.11.2012, 17:22 »
Dostum biz bu sitedeki 50.000 postu boşuna yazmışız ,her zaman aynı şeyleri tekrarlamak saçma ,sen önce bi araştır 20-30 tane post oku ,şunları buldum uyguladım de ondan sonra bakalım ,bizede yazık ama dime .

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 09.11.2012, 15:04 »
hocam bir kaç araştırma yaptım ama sonuç elde edemedim bilgi eksikliğinden olabilir bu yüzden siz ve sizlerden yardım talep ediyorum...

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #6 : 16.11.2012, 11:04 »

Halen sonuç bulamadım....

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #7 : 16.11.2012, 11:05 »
Terminal ayarlarını bile yapamadım hala ?????

Çevrimdışı sabrikaya

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #8 : 05.12.2012, 16:36 »
Merhaba dostlar...

ana makinede go gayet stabil calısmakta ve kullanıcı sayısıda uygun olduğu halde

ağdaki diğer pc me win8 kurdum ve ağa bağlanmak için ag kısayolunı tıklayarak ag sürücüsüne baglanı tıkladım ve oradan surucu ve klasörü gosterdım. ardından kalasore girerek go yu calsıtırmak istedim. ekrana task number çıkınca 0 yazıp devam ettim. ama bir turlu gosysy yada go yu çalıştıramadım aldığım hata su

Microsoft OLE DB Provider for SQL Server : (DBNETLIB)(ConnectionOpen (Connect()).) Server yok veya erişim engellendi. (80004005) Native Error:08001(17)

konu hakkında değerli üstatlardan yardımlarını talep ediyorum.
saygılarımla...

dostum sorunun client pc servere sql bağlantısı yapamıyor server ip sini değiştir sonra pc ip değiştir. logo içerisinde logo_go_service  dosyasını çalıştır .sorunun çözülecektir aynı hatayı ben yaşadım böyle çözdüm.

Kolay gelsin çözemez isen irtibata geçebilirsin.

Çevrimdışı MYHAN

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #9 : 03.01.2013, 10:59 »
kardeşim programla alakası yok bu sorunun.. aynı sorun bende vardı. Tamamen windows 7 ve 8 in paylaşım ayarları ile alakalı Network bilen iyi bir sistem uzmanına yaptırt..bilmeyenlere fazla kurcalatma..

Çevrimdışı maviadam

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #10 : 22.01.2013, 09:42 »
sen nasıl çözdün neyı açtılar yada kapattılar bunu yazssan bende yaparım. pc bilgim yeterli...

Çevrimdışı sabrikaya

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #11 : 22.01.2013, 12:07 »
Öncelikle server ip sini kontrol et IP gitmiştir başka bir makine ile çakışmıştır yeniden IP ver sonra pc ip değiştir. logo içerisinde logo_go_service  dosyasını çalıştır