Go Plus v2.12.01.00 da cari hesap toplam problemi

Gönderen Konu: Go Plus v2.12.01.00 da cari hesap toplam problemi  (Okunma sayısı 1569 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gündeniz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba,

go plus 2.12.01.00 versiyonu kullanıyoruz. "cari borç durumu" raporunu tarih aralıklı aldığımızda bazı carilerin bakiyesini göstermiyordu ancak tarih aralığı vermediğimizde aynı carilerin bakiyeleri doğru geliyordu.
Bunun üzerine  bakım işlemlerinden "cari hesap toplamları" nı çalıştırdık ancak bu işlem yaklaşık sekiz saat kadar çalıştı ama bitmedi  bakım işlemini kesmek zorunda kaldık, tabi bu işlemden sonra cari hesapları açtığımız da bakiyeler de ilgisiz rakamlar geliyor.  Bu problemi çözmek için neler yapmamız gerekiyor acaba 

konuyla ilgili acil bilgi verirmisiniz.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Go Plus v2.12.01.00 da cari hesap toplam problemi
« Yanıtla #1 : 06.12.2012, 10:47 »
Ah şu insanlar hep başlarını belaya sokdukdan sonra danışırlar :)

Çevrimdışı gündeniz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 06.12.2012, 12:59 »
üstad merhaba,

buranın bir destek forumu olduğunu düşünüyorum,sizin verdiğiniz cevabı pek anlayamadım.

Çevrimdışı E.ALKIN

• Logo Uzmanı
  • WWW.logogorselegitim.NET
« Yanıtla #3 : 06.12.2012, 14:19 »
Tüm terminalleri Logo'dan çıkarıp , tekrar hesap toplamlarını çalıştırmayı dene.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 06.12.2012, 17:02 »
üstad merhaba,

buranın bir destek forumu olduğunu düşünüyorum,sizin verdiğiniz cevabı pek anlayamadım.

Yaptıgın şeyin ne kadar riskli olduğunu ve başına ne kadar büyük sorunlar açabilceğini bir bilsen o zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlamış olursun ,bu gibi işlemleri yarıda kesmek tablolar ,indeksler hatda veritabanının bile bozulmasına yol açabilir .

Çevrimdışı gündeniz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 06.12.2012, 23:07 »
Teşekkürler   cenktug,

Terminaller ile ilgili değilde cari hesap toplamlarını çalıştırdığımızda "kayıt sayısı"  alanına 10000 yazınca  toplamları  onbeş dakikada yaptı cari problemi düzeldi.
Ancak borç-alacak raporunda tarih kriteri verince bazı carilerin bakiyesini hala getirmiyor,bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum.

iyi akşamlar.