excel e ch ekstresi aktarma

Gönderen Konu: excel e ch ekstresi aktarma  (Okunma sayısı 1048 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hakansol

• Yeni Kullanıcı
  • *
excel e ch ekstresi aktarma
« : 28.12.2012, 12:21 »
Arkadaşlar

GO PLUS kullanıcısıyım. Windows 7 kullanıyorum. Yaklaşık 1 senedir Logodan excel e döküm alamıyorum. Hiç bir raporuma çözüm alamıyorum. Hangi yolu denediysem olmadı. Ne yapmam gerekiyor. Excel i seçiyorum alacağım raporun ismini girip masaüstünü belirtiyorum altındaki rapor tamamlandığında aç işaretliyorum. Raporu alıyor gibi görünüyor fakat masaüstüne herhangi bir excel dosyası kaydetmiyor. Acaba başka yeremi aldı diye dosya ismini arıyorum fakat bulamıyor bulsada aç dediğimde windows xls dosyasını arıyor yerini kendiniz belirlemek isterseniz gözatı tıklatın diye mesaj çıkıyor bunada tamam dediğimde bulamıyorum aradığım dosyayı. Bana acil yardım etmenizi rica ediyorum.
Tablolarda sıkıntı vardır dediler oradanda mesela tablo kolonlarını tek tek girdim silip yeniden ama yine veri yok.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: excel e ch ekstresi aktarma
« Yanıtla #1 : 28.12.2012, 13:12 »
Terminal bazlı sorun ,windowsu yeniden kurun yada teknik destek alınız .

Çevrimdışı hakansol

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 28.12.2012, 13:43 »
Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için. Sorunu algıladım sanırım. Bendeki excel uzantısı .xlsx go plusdaki uzanti .xls bu yüzden atamıyor sanırım. Bunuda ben çözemem mecbur destek almam gerekiyor.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 28.12.2012, 13:49 »
Sorun bu değil ama :) bende ofis 2013 var :)

Çevrimdışı hakansol

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 28.12.2012, 14:05 »
hımmm neyse o zaman nasılsa gelecekler artık sorunu çözerlerse paylaşırım ne sıkıntı olduğunu