bilinmeyen hata

Gönderen Konu: bilinmeyen hata  (Okunma sayısı 865 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sabrikaya

• Logo Kullanıcısı
  • **
bilinmeyen hata
« : 12.01.2013, 13:37 »
Arkadaşlar stok devir ile stokların sayımını giriyorum yaklaşık 980 kalem girdim hiç bir sorun olmadı sonraki girdiğim malzemeleri kaydederken bilinmeyen hata oluştu şeklinde bir uyarı veriyor fişi kaydetmiyor programı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum .sonraki malzemeleri başka fişte giriyorum sorun olmuyor kaydediyor.Bu sorunu tek bir makinede yapmakta diğer hiç bir kullanıcı makinlerde bu sorunu vermemektedir.(sistem windos7 utimate 64 bit) go sürüm 2.12 fikri olan varmıdır acaba??Sorunun kaynağı hakkında.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Ynt: bilinmeyen hata
« Yanıtla #1 : 12.01.2013, 13:42 »
Merhaba,

Logo nun uygun gördüğü bir fişteki satır sayısı 300 dür ki siz bunun 3 katını girmişsiniz.
Satır sayısının fazla olması terminallerin bu kadar satıra işlem yaparken kilitleyebiliyor veya hata verebiliyor olmasından kaynaklı

Çevrimdışı sabrikaya

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 12.01.2013, 14:55 »
Birol Bey Merhaba 300 satırlık fiş girişi logonun kısıtlaması olabilir mantıksızca bir uygulama fakat ben daha evvel oluşturduğum fişlerde 5000 satır olan fişlerim kayıtlaırmvar.Kaldıki diğer terminallerde bu sorunu yaşamaıyorum sadece bir terminalde bu sorunu yaşıyorum.Fiş satır sayısından başka bir sorun var gibi.iserseniz hata detayını mail atayım.
İlginize Teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 12.01.2013, 15:15 »
Merhaba,

Öncelikli olarak ben Birol Bey değilim.
300 satırlık bir fiş sınırlaması yok sadece uyarısı var.
diğer terminalleriniz bire bir aynısı mı? bu aynısı mı sorusu her şey olabilir, oranın kablosu oksitlenmiştir bu bile yapabilir.
kullanılan ana kart farkı vs her şey ama her şey bu hataya düşmenize sebep olabilir.
Test etmeden hiç bir şey söylenemez.

Test için çalışmış olduğunuz logo bayisine başvurunuz.
Bu sorunun mutlaka çözümüni bizden talep ederseniz tabiki yerinizde bakabiliriz.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 12.01.2013, 16:51 »
Fiş Satırı 9999 olmakla beraber bu sayı yeni programlar üzerinde daha stabildir Go Plus Tiger Plus gibi ,Ayrıca Sorun terminal bazlı gibi gorunuyor ,bileşenlerinizi yada explorer.exe nizde 'X' bi sorun oluşmuş olabilir .