Go Shop Manager dan Go plus a geçtik Fakat birim setleri gözükmüyor

Gönderen Konu: Go Shop Manager dan Go plus a geçtik Fakat birim setleri gözükmüyor  (Okunma sayısı 1429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
Diğer işlemlerden birim setlerine girdiğimde birim setleri gözüküyor. Fakat malzeme kartı eklemek istediğimde birim setlerinde sadece öndeğer birim seti gözüküyor... Sebebi ne olabilir??

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Merhaba,

görmüş olduğunuz birim setleri hangisi bilmiyorum ama
logonun tanımlamış olduğu birim setleri örnek birim setleridir bunları kullanamazsınız

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
BEn 3 gün öncesine kadar go_shop_manager kullanıyordum ve burda kullandığım 39 adet tanımlı birim setleri ve yaklaşım 1200 adet stok kartım vardı. 3 gün önce gp_plus a yükseltme yaptım yani geçiş paketi aldım. Go plus a geçtikten sonra birim setleri kartına girdiğimde 39 adet birim setim gzüküyor ve stok kartlarına girdiğimde stok kartlarımda yerli yerinde.. Fakat yeni stok kartı eklemek istediğimde birim setlerini göremiyorum sadece öndeğer birim seti gözüküyor diğer tanımlı birim setleri gözükmüyor..

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ya aslında sorun şu ,Sen zaten kendi başına şhopdan plus'a geçemezsin ,bu geçişi bi bayi yapmalı ve sonrasındaki kontrolleride ?

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
Bende logoyu saten bir esnafım zaten daha ne diyem...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
Yani banada garip gelen LOGO bayisi olan birinin bu hata yı ya nasıl yaptığı yadanasıl çözemediği ,Ben siz kullanıcısınız ve biri sizi upgrad etdi ve bu sorunu yaşıyorsunuz diye düşündüm .

Şimdi sizin durum için sisteme bağlanıp bakmak gerekli .

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
Bende logoyu saten bir esnafım zaten daha ne diyem...

Ayrıca bayi olduğunuz halde LOGO Teledestek ile götüştünüzmü ? ne dediler bu konu için .

Çevrimdışı hafizali

• Logo Uzman Kullanıcı
tamam arkadaşlar yarın arar sonucu söylerim artık ne diyeyim... Sağolun önerileriniz için...

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Merhaba,

Birim setleri tablolarını inceleyiniz mutlaka tablolarda sıkıntı var,

Kolay gelsin.

Çevrimdışı Silinmiş Kullanıcı

• Logo Kullanıcısı Pro