AYRINTILI SATIŞ ALIŞ FATURALARINDA KDV TOPLAMLARI

Gönderen Konu: AYRINTILI SATIŞ ALIŞ FATURALARINDA KDV TOPLAMLARI  (Okunma sayısı 1255 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akodaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Arkadaşlar Ayrıntılıalış ve satışlarda kdv gözükmüyordu kdv uyarladım yalnız kdv toplamlarını yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Örnek

Satınalma miktarı               satınalma tutarı                           kdv                 net satınalma tutarı
100 kğ                                    100 tl                                   18 tl                        118 tl
50  kğ                                      50 tl                                     9 tl                          59 tl
---------                                    --------------                     ---------                   ----------
150 kğ                            Toplam 150 tl              Toplam    ??????          Toplam  ??????

Kdv ve net satınalma bölümlerini kendim uyarladım ama alt toplamları yapamadım yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Çevrimdışı yes107

• Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: AYRINTILI SATIŞ ALIŞ FATURALARINDA KDV TOPLAMLARI
« Yanıtla #1 : 11.02.2013, 01:30 »
genel toplamlar alanını tanımlarken ara toplam seçiniz

Çevrimdışı akodaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 11.02.2013, 01:43 »
Kardeş ne demek istediğinizi anlayamadım kusura bakmayın.Biraz açarmısınz konuyu.

Çevrimdışı yes107

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #3 : 11.02.2013, 01:52 »
ayrıntılı satış raporunda yeni bir rapor ekle o raporda toplam alabiliyorsun rapor içerisine değiştirden gir işine yaramayanları del tuşu ile silip düzenleyebilirsin

Çevrimdışı yes107

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #4 : 11.02.2013, 01:54 »
veya tanımladığın rapordaki kdv'nin en alttaki alanın üzerine gel değiştirden aç menünün solundaki listeden ara toplam de ve kutucuktanda kdv seç

Çevrimdışı akodaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 11.02.2013, 11:39 »
arkadaşlar ayrıntılı alış ve satış standard roporlamada kdv hanesi yok ordan alayım.Kdv hanesini ben uyarladım sadece alt alta toplamı gösteremiyorum.

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 11.02.2013, 13:38 »
Konu aynı kullanıcı tarafından açılmış cevaplanmıştır.
2 kez aynı konu açılmasından dolayı konu kapatılmıştır, eski konudan devam edebilirsiniz.