Tabloya Kolon ekleme

Gönderen Konu: Tabloya Kolon ekleme  (Okunma sayısı 2345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tuncayboylu

• Yeni Kullanıcı
  • *
Tabloya Kolon ekleme
« : 27.02.2013, 14:03 »
Arkadaşlar merhaba,

Go kullanıcısıyız. Rapor ile ilgili bir sıkıntımız var.Kısaca anlatayım.
Stok/Dökümler/Ayrıntılı satınalma sipariş dökümü'nde filtreleri seçtikten sonra tablo bölümünü işaretlediğim zaman belli kolonlara göre döküm alıyor. Mesela ben Malzeme (sınıfı) özel kodu kolonununda tablomda görünmesini istiyorum. ancak dökümde bu kolonu göremiyorum. Tabloya nasıl bu kolonu ekleyebiliriz bı konuda yardımcı olabilir misiniz?

Çevrimdışı ozankilic

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
  • Arda Bilişim San.Tic.Paz.Hiz.
Ynt: Tabloya Kolon ekleme
« Yanıtla #1 : 27.02.2013, 14:04 »
ilgili dizaynda ilgili alanı sağ mause tablo kolonuna eklemen gerekmektedir.

Çevrimdışı tuncayboylu

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 27.02.2013, 14:14 »
ilgine teşekkür ederim fakat bir acemi kullanıcı olarak konuyu açabilirmisin. zira her filtre sayfasında sağ tıkladığımda ön değerlere dön ibaresi var. tabloyu açtığımda grupları daralt/genişlet ibaresi çıkıyor

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 27.02.2013, 14:32 »
Bir acemi kullanıcı olarak önce forumdaki tüm postları okumanızı öneririm ,öyle güzel bilgilere rastlıcaksınızki ,keza aradığınız konu 100 lerce kez sonuçlandırıldı .

Çevrimdışı tuncayboylu

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 27.02.2013, 14:57 »
BY BİROL BEY BANA BİR LİNK ATABİLİRMİSİNİZ YARIM SAATTİR TIRIM TIRIM ARIYORUM BULAMIYORUM RİCA ETSEM

Çevrimdışı tuncayboylu

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 27.02.2013, 15:24 »
NOLUR SANKİ BURDAN YAZSANIZ. BULAMIYORUZ İŞTE ÇARESİSİZ

Çevrimdışı ozankilic

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
  • Arda Bilişim San.Tic.Paz.Hiz.
« Yanıtla #6 : 27.02.2013, 15:34 »
merhaba ;
ilgi dizaynı üzerinde sağ tuş değiştir diyip girin istediğiniz alanlar 2 kısımdan oluşur kolon başlıkları kolon satırları siz ilk önce kolon başlıklarına eklemeniz gerekecek bunuda sağ tus tablo kolonları diyerek yapacaksınız başlıklarda türü metin olarak seçip başlığı kendiniz yazacaksınız aynı işlemi kolon satırları içinde yapacaksınız ancak buradaki püf noktası türü stdandrt alan seçip ilgili alannı listeden seçeceksiniz diğer dikkat etmeniz püf nokta ise sıralamasını belirlemeniz onuda tablo kolonları yaptığınız da altta yukarı aşağı yön tüşları var oradan yapacaksınız sanırım bu kadar bilgi ile bir kısıma kadar gelirsiniz.:)