Mazleme kartı problemi

Gönderen Konu: Mazleme kartı problemi  (Okunma sayısı 1128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suntavidasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
Mazleme kartı problemi
« : 07.06.2013, 19:11 »
Üstadlar malzeme kartlarını değiştir dediğim de ek'deki hatayı alıyorum. Logo da veri tabanı bakımı yaptıktan sonra almaya başladım.

Çevrimdışı erhan2484

• Logo Uzmanı
Ynt: Mazleme kartı problemi
« Yanıtla #1 : 07.06.2013, 21:39 »
logo tabloları dışında sonradan eklenen bir stored procedure ,trigger var mı ?

http://exacthelp.blogspot.com/2012/04/incorrect-syntax-near-keyword-with-if.html

genelde bu sorun, anladığım kadarıyla sorguda with in  fazla kullanılmasından oluyor.okuduğum bir kaç yerde aynı sebep vardı.logonun tablolarında böyle bir durum nasıl olur ,database bakımını nasıl yaptınız.

not:merak ettiğim için biraz araştırdım,bu sorunu çözücek bilgim yoktur.   
« Son Düzenleme: 07.06.2013, 21:55 Gönderen: erhan2484 »

Çevrimdışı suntavidasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 08.06.2013, 14:00 »
logo tabloları dışında sonradan eklenen bir stored procedure ,trigger var mı ?
Bu bahsettiğin şeyler konusunda herhangi bir bilgim yok dolayısıyla yapmış olamam :)

Logo menüdeki Dosya-Araçlar kısmındaki bakım araçlarından yaptım.

Çevrimdışı emre_kenan

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 14.06.2013, 10:01 »
Merhaba,

Öncelikli olarak umarım yedeğiniz vardır. yoksa hemen yedek alın.

Logo versiyonunuz nedir. Araçlar menüsünden veri tabanı güncelleme gibi bir adım yoktur. İlk önce Sys içerisinde tabloları sürümüne göre güncelle işlemi yapınız. sonra dönemlerden veri tabanı araçlarını oluştur yapınız. Umarım sorun düzelir.

Birde güncel versiyonu denemenizi tavsiye ederim. Sorun düzelmezse ileri ki adımlar için bir danışman çağırmanızı tavsiye ederim.

Emre Kenan

Logo Sistem Uzmanı,
BT Uzmanı,
MCPD

Çevrimdışı suntavidasi

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 14.06.2013, 15:02 »
Emre bey öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz yolları da denedim fakat olmadı dışarıdan destek aldım, sorunun şu olduğunu tespit etti arkadaş daha önce tanımlanmış ve barkod numarası atanmış birim setlerinden bir tanesi silinmiş ve o birim sete tanımlı barkodu logo o set silindiği için başka malzemenin setine atıyormuş. Ya bir sorgu yazacak olursa olacak yada ürünleri yeniden tanımlayacağız.

Çevrimdışı emre_kenan

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 14.06.2013, 15:09 »
DataBase üzerinde LG_XXX_XX_Items Tablosunda ki birimseti referansının tutulduğu alanı güncellenince sorun giderilecektir. Tabi bunun denemedim.