Go-Plus sorunlarımız...

Gönderen Konu: Go-Plus sorunlarımız...  (Okunma sayısı 1683 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AFRIN

• Yeni Kullanıcı
  • *
Go-Plus sorunlarımız...
« : 15.07.2013, 19:19 »
Haftasonu sadece belirli müşterilere ödeme almaya gideceğim ama bu şekilde bir formatı yok...

Çıktı almak için illede mouse el atmak zorundayım çıktı almanın bir kısayolu yok...

Referans veya seri numarası ile müşteri destek hattını arıyorum telefonda destek süresi 3 aymış ve bana bu programı satan arkadaş bundan hiçbir şekilde bahsetmedi ...

Herhangi bir müşterimin veya herhangi bir stoğun adını girip f10 ile arama yaptığımda , girdiğim değer ille de müşterinin veya stoğun adının ilk kelimesi olmalı ....

Örn : Erol Limon arıyorsunuz...

Adamın adını unuttunuz ama soyadını hatırlıyorsunuz, Limon yazıp f10 a bastığınızda çıkmıyor.... Adı limon olan biri varsa çıkıyor :)

Berbat açıkları olan bir program... Ayrıca nasıl oluyor da 3500 TL verdiğim programı şirket içimde ikinci bir birgisayarda daha kullanamıyorum onu da aklım almıyor harbiden ...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Go-Plus sorunlarımız...
« Yanıtla #1 : 15.07.2013, 19:23 »
Dostum öncelikle Berbat dediğin programı Türkiyede ilk 10'a giren 3 firma kullanıyor bunlarda TRCELL de var ,ayrıca 48 ülkeye ihracat yapıyor ve saymak la bitmez şimdi netsisi de satın aldı , Bence Sen önce iyi bir bayi ile anlaş bütün sorunlarını çözsünler ,bu program da yok yok ve eğitim şart .

Çevrimdışı MehmetYavuz

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 16.07.2013, 09:50 »
Dostum öncelikle Berbat dediğin programı Türkiyede ilk 10'a giren 3 firma kullanıyor bunlarda TRCELL de var ,ayrıca 48 ülkeye ihracat yapıyor ve saymak la bitmez şimdi netsisi de satın aldı , Bence Sen önce iyi bir bayi ile anlaş bütün sorunlarını çözsünler ,bu program da yok yok ve eğitim şart .
+1

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 16.07.2013, 10:08 »

Çıktı almak için illede mouse el atmak zorundayım çıktı almanın bir kısayolu yok...

F9 -> Y

Herhangi bir müşterimin veya herhangi bir stoğun adını girip f10 ile arama yaptığımda , girdiğim değer ille de müşterinin veya stoğun adının ilk kelimesi olmalı ....

CTRL + F

Çevrimdışı FrhtK

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 19.08.2013, 21:44 »
Her şey bu firma sahiplerinin suçu üç kuruşa bayi bulurlar, üç kuruşa eleman bulurlar sonrada LOGO hiç bir işe yaramıyor...

Çevrimdışı hbegendi

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 22.08.2013, 16:06 »

yok yok mu mesela bi tane söliyim çekte kısmi tahsilat yok bunu da çözmemekte direniyorlar.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 22.08.2013, 18:43 »
Bu versiyonda KK fişleri için geliyor bu özellik ,sanırım Çek / Senet içinde gelecektir ama hali hazırda kısmen bir yöntemi var gibi zaten .

Çevrimdışı staskin

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #7 : 11.11.2013, 23:59 »
Bu versiyonda KK fişleri için geliyor bu özellik ,sanırım Çek / Senet içinde gelecektir ama hali hazırda kısmen bir yöntemi var gibi zaten .
Birol Bey,
Aslında, logo nun belkide tek eksiği bu. Çekte çok olacak bir şey değil ama senet tahsilatlarında parçalı tahsilat olsa çok iyi olur.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #8 : 12.11.2013, 00:46 »
Buyuk firmalar TC mevzuatina gore hareket eder, istersen sana bi konsol yazabiliriz