ilgili cari hesap, satış ve dağıtımda kullanılamaz

Gönderen Konu: ilgili cari hesap, satış ve dağıtımda kullanılamaz  (Okunma sayısı 1165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı justbekfly

• Logo Kullanıcısı
  • **
merhaba,

cari hesapları aktardıktan sonra bazı satış faturalarında cari hesap ünvanları boş geliyor olması gereken cari hesap kodunu yazdığımda ise yeni aktardığım cari hesapla ilgili cari hesa satış ve dağıtımda kullanılamaz hatası veriyor ve ilgili cari hesabı manuel olarak yenisini açmadanda sorun düzelmiyor. Yardım edermisiniz lütfen

saygılarımla,

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Cari kart tipine bakın , ALİCİ-SATİCİ-ALİCİ&SATİCİ 3. Sunu seciniz

Çevrimdışı justbekfly

• Logo Kullanıcısı
  • **
Cari kart tipine bakın , ALİCİ-SATİCİ-ALİCİ&SATİCİ 3. Sunu seciniz
aktardığım firmada (AS) alıcıvesatıcı olarak görünüyor yani ole bir sorun değil başka bişe var aktardıktan sonra aktarılan firmada cari hesap kodu geliyor sadece adres ve diğer bilgiler eksik geliyor.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Hocam , aktardıkdan sonra faturadaki ünvanlar boş geliyor diyorsun ,sen bu faturaları aktarım sonrasındamı kesdin yada Cari aktarım öncesi Faturalarımı aktardın .

Önce faturaları aktarıp sonra Carileri aktarırsan sorun olur .

Aktarım sıralarına dikkat ediniz .

Çevrimdışı justbekfly

• Logo Kullanıcısı
  • **
aktarım sırasında sorun yok ilk defa böle bi hata oldu sürekli aktarıyorum faturaları unutalım sacede cari aktardığımızı düşünelim carileri aktardıktan sonra bazı cariler kod dışındaki bilgiler gelmiyor fatura kesmek istediğimdede satış faturasında o cariyi seçemiyorum aktarırken xml şablonu seçiyorum acaba şablonda işaretlememem gerek bir yermi var ?