barcode görme

Gönderen Konu: barcode görme  (Okunma sayısı 1173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sabrikaya

• Logo Kullanıcısı
  • **
barcode görme
« : 26.06.2014, 13:23 »
Merhaba Logo Go sürümünde malzeme sınıf listesinde veya malzeme kartları ekran görüntüsünde malzemelerin barcodlarını görüntülemenin yolu varmıdır.ara yüz tanımlama ile EANCODE Ekledim fakat boş çıkıyor barkodlar görünmüyor.nasıl bir sorgu olmalı ki malzeme sınıf listesi alırken barcodlarınıda görelim

Çevrimdışı sakaloz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: barcode görme
« Yanıtla #1 : 29.06.2014, 16:18 »
Merhaba;
Logo arayüzünden barkodları nasıl dökersin bilmiyorum ama ben excele aktarmak için şöyle bir view yazmıştım ve excele brkodları döktürebiliyorum. İşini örürse veya geliştirebilirsen paylaşabilirsin.

SELECT     dbo.LG_xxx_ITEMS.CODE, dbo.LG_xxx_ITEMS.NAME, dbo.LG_xxx_UNITBARCODE.BARCODE
FROM         dbo.LG_xxx_UNITBARCODE INNER JOIN
                      dbo.LG_xxx_ITEMS ON dbo.LG_xxx_UNITBARCODE.ITEMREF = dbo.LG_xxx_ITEMS.LOGICALREF INNER JOIN
                      dbo.LG_xxx_ITMUNITA ON dbo.LG_xxx_UNITBARCODE.ITMUNITAREF = dbo.LG_xxx_ITMUNITA.LOGICALREF AND
                      dbo.LG_xxx_ITEMS.LOGICALREF = dbo.LG_xxx_ITMUNITA.ITEMREF

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #2 : 29.06.2014, 16:24 »
Merhaba Logo Go sürümünde malzeme sınıf listesinde veya malzeme kartları ekran görüntüsünde malzemelerin barcodlarını görüntülemenin yolu varmıdır.ara yüz tanımlama ile EANCODE Ekledim fakat boş çıkıyor barkodlar görünmüyor.nasıl bir sorgu olmalı ki malzeme sınıf listesi alırken barcodlarınıda görelim

Diledigin herseyi getirebilirsin .

Çevrimdışı ultravizyon

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • " Yapacak bir şey kalmadığı zaman.."
« Yanıtla #3 : 03.07.2014, 16:28 »

Diledigin herseyi getirebilirsin .

Hoca Cari hesaplarda arayüzde istediğim alanı getirebilir miyim ? yardımcı olur musunuz ?