Hizmet Alım/Satim/Komisyon Faturasi SQL girisi

Gönderen Konu: Hizmet Alım/Satim/Komisyon Faturasi SQL girisi  (Okunma sayısı 608 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rcpyzl

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhabalar,

Calistigim sirketin kendi ic yazilimi olan depo takipi personel giris cikisi ve yemekhane takip islemlerini ustlenen bir yazilim mevcut. Bu yazil ay sonlarina bazi musterilerimize fatura kesiyor. Bazi musterilerimiz bize fatura kesiyor arada komisyon kesiliyor gibi birazkarisik bir is akisimiz mevcut.

Logo alirken bu faturalari otomatik logoya aktarmak istedigimizi belirttik ve bize SQL'e yazma lisansi adi altinda bir izin verdiklerini belirttiler. Fakat tablo yapisina ait bir sey paylasmadilr boyle olunca bende nasil yapacagimi bilmiyorum. Eski calistigim firmada benzer bir durumda bana SP'ler verilmisti oraya parametre yolluyordum. lkendi database'imde is yeri kodlarini tutmaktayim.
bu is yeri kodlarini 600.xx Hizmet kodunu Odeme bicmini (Pesin veya havale - Kreidkarti - cek) seklinde tutuyorum. Bu bilgiler ile nasil faturalandirma yapabilirim Tablolara ait bir dokumantasyon yokmuyada bunu satin aldigim yerden mi talep etmem gerekiyor ?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Hizmet Alım/Satim/Komisyon Faturasi SQL girisi
« Yanıtla #1 : 29.08.2014, 15:50 »
Sitemizde var, google da var,ama zahmetli kolay degil,zamaniniz varsa urasabilir yada en iyisi destek aliniz