malzeme ve cari hesap aktarımı

Gönderen Konu: malzeme ve cari hesap aktarımı  (Okunma sayısı 801 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirfilar

• Yeni Kullanıcı
  • *
malzeme ve cari hesap aktarımı
« : 04.12.2014, 12:09 »
merhaba firmamda iki ayrı logo go plus kullanmaktayım versiyonları her ikisininde 2.26

ben logoda bulunan malzeme adlarını ve cari hesap unvanlarının sadece adlarını diğer logoya yeni firma açıp atmak istiyorum nasıl yapabilirim

malzemelerin stokları olmayacak cari hesaplarında bakiyeleri olmayacak sadece isimleriyle

Çevrimdışı emirfilar

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: malzeme ve cari hesap aktarımı
« Yanıtla #1 : 06.12.2014, 11:00 »
o işlemi denedim veri aktarma dışarı diyorum stoğun altından malzemeleri seçiyorum başlatıyorum daha sonra veri içeri diyorum çektiğim veriyi geri alıyorum bitirdikten sonra hiç bir işlem yapılmamış gibi yine boş ekran çıkıyor malzemelerde

Çevrimdışı UDEMIREL

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 06.12.2014, 18:05 »
aktarımın sıralaması var yardım almalısın

Çevrimdışı aykutyilmaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • Logo Sistem Uzmanı
« Yanıtla #3 : 09.12.2014, 16:17 »
Abicim veri aktarım dışarı yaptığında XML Şablonu kullan'ı işaretleyip bir adet XML Şablonu oluştur. Ardından XML Şablonunda Boş Alanlar Aktarılmayacak Seçeneğini işaretle ve aşağıda kolonları hepsi seçili olsun kolon üzerinde sağ klik yaparsan hepsini seç seçeneği karşına gelir.
Daha sonra XML Şablonunu kaydet ve seçerek veri aktarımını başlat. öbür go plusta ise hiç bir şey yapmana gerek yok veri aktarımı içeriyi tıkla oluşan dosyayı seçip başlat o kadar. cari kartlarda aynı şekilde.