kullanım dışı malzemeleri hareket görmediği halde silemiyorum

Gönderen Konu: kullanım dışı malzemeleri hareket görmediği halde silemiyorum  (Okunma sayısı 1002 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mgr2014

• Yeni Kullanıcı
  • *
HERKESE MERHABA BÜTÜN MALZEMELERİ KULLANIM DIŞI YAPTIM ÇÜNKİ HİÇ KULLANILMAMIŞ SONRA CTRL+A İLE TÜMÜNÜ SEÇTİM VE TOPLU KAYIT ÇIKAR DEDİM AMA BÜTÜN MALZEMELER İÇİN HAREKET GÖRMEDİĞİ HALDE HAREKET GÖREN MALZEMELER SİLİNEMEZ DİYOR HALBUKİ YÜZ MALZEMENİN İÇİNDE BELKİ ON TANE HAREKET GÖREN MALZEME VARDIR HATTA ŞÖYLE YAPTIM HAREKET GÖRENLERİ KULLANIMA ALDIM TEKRAR  HAREKET GÖRMEYENLER KULLANIM DIŞI KALDI VE BU ŞEKİLDE TOPLU ÇIKARMAYA ÇALIŞTIM YİNE AYNI SORUNU VERİYOR İLK ETAPTA BEŞ ON TANE DENEMİŞTİM YANİ ATIYORUM İKİ HAREKET GÖREN 8 GÖRMEYEN MALZEMEYİ KULLANIM DIŞI YAPTIM VE SONRA TOPLU KAYIT ÇIKARDIM VE OLDU YANİ HAREKET GÖRENLER KULLANIM DIŞI OLARAK KALDI GÖRMEYENLER SİLİNDİ BENDE BÜTÜN MALZEMELERİ KULLANIM DIŞI YAPTIM HEPSİNİ TOPLU ÇIKARMAK İÇİN AMA SİLİNMEDİ SÜÜREKLİ AYNI HATAYI VERİYOR HAREKET GÖREN MALZEMELER SİLİNMEZ... ŞUNU BELİRTEYİM BENİ BOŞYERE UYARMAMIŞ OLUN DÖNEMİM DİĞER DÖNEMLERDEN BAĞIMSIZ HATTA LOGO SERVİSİDE BAKTI BU KARTLARI SİLMEM DİĞER FİRMALARI ETKİLEMEYECEK BU KONUDA PROBLEM YOK LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN YENİ KARTLAR AÇMAM LAZIM ... ZATEN ÇOCUK OYUNCAĞINA BENZETMİŞLER DAHA ÖNCE BECEREMEYİP STOKLAR İÇİN GAYRİ RESMİ HESAP AÇILMIŞ TAKİP ETMEK AÇISINDAN ... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ACİLL ... SEVGİLER SAYGILAR : ;)

Çevrimdışı seyit06

• Yeni Kullanıcı
  • *
sol üst köşe dosya+bakım işlmleri+veri toplamları filtreyi uygula
güncellenmiş gibi bişey oluyo muhtemeln sorun çözülür ama çözülmez ise
sql serverde askıya almıştır servis gerekir

Çevrimdışı mgr2014

• Yeni Kullanıcı
  • *
MAALESEF SORUN ÇÖZÜLMEDİ

Çevrimdışı ofenX

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba,
Bazen biz her şeyi doğru yaptığımızı zannederiz. Ve "yaptığımız işlem neden istediğimiz gibi sonuçlanmıyor" deriz.  O hataya odaklandığımız için başka şeylere duyularımız kapalı olur.  Duyularınızın açılması için bir örnek vereyim. Sipariş fişi girmişsinizdir. Siparişe girdiğiniz ürünün stok browserinde hareketlerine bakıyorsunuz boş hiç bir hareket görünmüyor. Ama silmeye kalktığınızda size uyarı veriyor. Hataya odaklandığınız için  sipariş fişi  aklınıza gelmiyor.
Sizde de muhtemelen böyle bir hareketten dolayı hata veriyordur. Fişlerinizi bi kontrol edin.
İyi çalışmalar.
« Son Düzenleme: 12.12.2014, 23:00 Gönderen: ofenX »

Çevrimdışı kadira

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Bilgi Paylaşılırsa güzeldir.
LG_XXX_XX_STLINE ve LG_XXX_XX_ORFLINE' ofenX arkadaşımın dediği bu...

Çevrimdışı mgr2014

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba,
Bazen biz her şeyi doğru yaptığımızı zannederiz. Ve "yaptığımız işlem neden istediğimiz gibi sonuçlanmıyor" deriz.  O hataya odaklandığımız için başka şeylere duyularımız kapalı olur.  Duyularınızın açılması için bir örnek vereyim. Sipariş fişi girmişsinizdir. Siparişe girdiğiniz ürünün stok browserinde hareketlerine bakıyorsunuz boş hiç bir hareket görünmüyor. Ama silmeye kalktığınızda size uyarı veriyor. Hataya odaklandığınız için  sipariş fişi  aklınıza gelmiyor.
Sizde de muhtemelen böyle bir hareketten dolayı hata veriyordur. Fişlerinizi bi kontrol edin.
İyi çalışmalar.

:) SİPARİŞ FİŞİMİ KESKE BU GİBİ ŞEYLERİ AKIL EDEN BİRİLERİ OLSAYMIŞ BURDA DAHA ÖNCE HİÇ BİR ŞEKİLDE SİPARİŞ FİŞİ YOK ANLADIM SİZİ BEN... ZATEN DİYELİMKİ BİR KAÇI BÖYLE HİÇ BİRİNİ SİLMİYOR

Çevrimdışı MehmetYavuz

• Logo Uzmanı
Lütfen küçük harf kullanırmısınız!