Toplu Stok Kartı Açma

Gönderen Konu: Toplu Stok Kartı Açma  (Okunma sayısı 1804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı agumba

• Yeni Kullanıcı
  • *
Toplu Stok Kartı Açma
« : 28.08.2014, 17:05 »
Merhabalar,

Yaklaşık 300 civarında stok kartı oluşturmam gerekiyor. Excel de hazırlamış olduğumuz bir tablo var.
Toplu olarak stok kartı açmam için hangi yolları izlemem gerekiyor bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler,
İyi çalışmalar.

Çevrimdışı aykutyilmaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • Logo Sistem Uzmanı
Ynt: Toplu Stok Kartı Açma
« Yanıtla #1 : 28.08.2014, 17:39 »
http://support.logo.com.tr/index.php/tr/windows-erp/erpdokumanarsivi
excelden veri aktarımları dikkat etmen gereken nokta sadece Malzeme Kartlarında kullanmak istediğin birimlerin Logo sisteminde mevcut olması birde excelde hazırlamış olduğun tablodaki Stok Kodları ile Logo sisteminde tanımlı olan Stoklardan eşleşenler olursa ya aktarım hatası alırsın yada Logo da eşleşen ürün güncellenmiş olur. Excelden veri aktarımlarında referans olarak ürün kodunu baz alır.

Çevrimdışı agumba

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 28.08.2014, 18:13 »
Excel ile ilgili bir dosya var fakat örnek şablonu nasıl oluşturacağımı anlayamadım.
Ben sadece ürün adı ve fiyat yazarak ürün kaydı oluşturuyorum. Acaba biri örnek şablon verebilir mi bana?

Çevrimdışı erhan2484

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 01.09.2014, 11:29 »
merhaba,
http://www.dosya.tc/server34/e2WNbb/_RNEKAKTARIM.xls.html

Çevrimdışı M124

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 26.11.2014, 07:06 »
excell den toplu aktarıma neden muhasebe kodunu ekleyemiyorum, nasıl yapabilirim, yardımcı olabilir misiniz

Çevrimdışı bykL

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 26.11.2014, 08:45 »
<GL_CODE> </GL_CODE> kodu ile muhasebe kodlarınıda ekleyebilirsiniz.

Çevrimdışı bykL

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 26.11.2014, 09:50 »
@M124 arkadaşımızın özel mesaj ile sorduğu soruya cevap olarak yazıyorum bu mesajı, kendisinden de soruları forum üzerinden paylaşmasını rica ettim ki herkes faydalanabilsin.

Kdv muhasebe kodlarını Muhasebe> Muhasebeleştirme İşlemleri> Muhasebeleştirme Bağlantı Kodları 'na girip KDV Muhasebe Kodları altındaki seçeneklerden eklenebilir.

Daha sonra programın ana menüsünden Dosya> Öndeğerleme altındaki seçeneklerden güncellemek istenen kdv kodları güncellenebilir.

Çevrimdışı M124

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #7 : 26.11.2014, 10:12 »
eyvallah, teşekkürler

Çevrimdışı zülküf

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #8 : 29.12.2014, 22:19 »
Slmlar

Logo edefter için çalıştığımız firmalardaki ürünleri ve carileri toplu olarak logoya aktarmamız gerekiyor. Logonun standart aktarım şablonunda malzeme carileri aktarabiliyoruz. Ancak aktardığımız malzemelerin birim setlerindeki yani koli içi adetleri ve ağırlık birimlerini aktaramıyoruz. Logonun uzmanları bu işlemi manuel olarak yapmamız gerektiğini söylüyorlar. Aktaracağımız yaklaşık 7000 ürün var ve bu konuda değerli yardımlarınızı acil olarak rica ediyorum.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #9 : 29.12.2014, 22:35 »
Bunun icin ozel yazılım yazdırmanız gerekiyor, dilerseniz sitemiz üzerinden online hizmet alabilirsiniz