Satış Fiyatlarının grup,özel yada satış fiyat koduna göre silinmesi

Gönderen Konu: Satış Fiyatlarının grup,özel yada satış fiyat koduna göre silinmesi  (Okunma sayısı 696 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat_GUL

• Logo Kullanıcısı
  • **
Merhaba,
stok kartlarındaki malzemelerin markasına göre grup ve özel kod tanımları var,
ben malzemelerin stok kodu, grup kodu, özel koduna göre satış fiyatlarını silmek istiyorum

kısacası Satış fiyat kodu STK0001 ile başlayıp STK5900 ile biten fiyatları PRCLST tablosundan silmek istiyorum
SELECT * FROM LG_XXX_PRCLIST
DELETE LG_XXX_PRCLIST WHERE PTYPE=0
bu koda aralık vermek gerekiyor sanırım ama ben bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler...
« Son Düzenleme: 02.01.2015, 17:26 Gönderen: makromurat »

Çevrimdışı erhan2484

• Logo Uzmanı
DELETE LG_XXX_PRCLIST WHERE cardref like 'stk%'   (ürün kodu stk ile başlayanları silmek için)

veya

DELETE LG_XXX_PRCLIST WHERE cardref BETWEEN 'STK001' AND 'STK100' (ürün kodu STK001 ile başlayıp STK100 e kadar olanları silmek için)

Çevrimdışı Murat_GUL

• Logo Kullanıcısı
  • **
çok teşekkür ederim, hepsini sildim , fakat arada silmek istemediklerimde silindi ,
stok kodu değilde , satış fiyat koduna göre silebilirmiyiz? mümkün mü?
benim stok kodlarımda 40007 ile başlayıp 415408 ile biten kodlar var sizin verdiğiniz sorgu ile sildim dakat arada
6101 ile başlayıp 9800 ile bitenlerde silindi
satış fiyat kodu ile silebilmek mümkünse çok daha iyi olacak,
Teşekkürler tekrar ..

Çevrimdışı tnoktak

• Logo Kullanıcısı Pro
delete ya da yasak sorgularından önce herzaman select sorgularıyla bi kontrol yapmak gerekir :)
ve evet silebilirsin cardref yerine fiyat satış fiyat kodu nu yazabilirsin ( CODE alanı) ve arada mutlaka and sorgusunu da kullanmalısın. Satınalma kodlarıyla karışabilir çünkü aynı numaradan baslar ikiside. onuda sanırım ptype alanından çözersin.

Çevrimdışı erhan2484

• Logo Uzmanı
merhaba,koşula dikkat etmeniz gerekir.verdiğiniz aralığa göre silinir.

Çevrimdışı Murat_GUL

• Logo Kullanıcısı
  • **
Teşekkürler ikinizede  :D