Fatura ve Fiş giriş

Gönderen Konu: Fatura ve Fiş giriş  (Okunma sayısı 475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oz2011

• Yeni Kullanıcı
  • *
Fatura ve Fiş giriş
« : 14.01.2015, 12:54 »
Merhabalar,

Logo go plus 2.19 kullanıyoruz. Şimdiye kadar her işlem sadece muhasebe modülünden yapılmış. Diğer modüller hiç kullanılmamış. Benim öğrenmek istediğim bir kaç konu var yardımcı olursanız sevinirim.

**Araçlara alınan yazarkasa fişlerini fatura modülünden nasıl işleniyor. Muhasebe de direk ilgili aracın 740 lı hesabına işlenmiş. Carisi yok kredi kartı ödemesiyle kapatılmış. Fatura modülünden bu fiş nasıl işlenmeli her yazarkasa fişine carimi açılmalı?

** Birde diyelim ki bir malzeme aldık ve hiç stoğa girmeden direk kullanıldı.(İnşaat firması beton alınması gibi)
Bunu faturada malzeme adı girerken direk 740 lı hesaba atabilir miyim.150 li stok hesabına öncelikle giriş yapmak zorunda mıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim....

Çevrimdışı equnix

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: Fatura ve Fiş giriş
« Yanıtla #1 : 14.01.2015, 17:44 »
Bununla ilgili olarak bulunduğunuz bölgedeki bir logo bayisinden eğitim hizmeti satın alabilrsiniz. Sorunzun cevabına gelince alınan fişleri hizmet alım faturası olarak kayıt edebilirsiniz. Hizmet tanımı yaparsınız. Gerekli olan muhasebe hesaplarınada bu hizmet kartından bağlantı kodlarını verdiğiniz zaman işleminiz yapılmış olur. Ama programın muhasebe dışındaki diğer modüllerini kullanmadıysanız eğitim almanızı öneririm.