MM Plus 2.11.00.00 güncellemede Invalid Column Name hatalari

Gönderen Konu: MM Plus 2.11.00.00 güncellemede Invalid Column Name hatalari  (Okunma sayısı 521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OBSariaslan

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba,

Mali Müşavir Plus 2.11.00.00 sürümünü doğrudan 2.29.00.00 sürümüne ya da daha küçük bir adım denemesi için 2.12.00.00 sürümüne yükseltmek istediğimde "Invalid Column Name" hataları alıyorum.

.NET 4.0 kurulu, SQL 2008 Express Edition aynı makine de çalışıyor. Microsoft Güncellemeler tamamlanmış durumda.

MMPlus Yönetiminden ya da GoSys üzerinden girişlerimlerimde benzer durumlar ile karşılaşıyorum.
GoSys açılıyor ancak Güncellemek için firmalar ekranına geçmek mümkün olmuyor, her firma için (150+ firma var) eksik kolon hata mesajı penceresi açıyor. (Öyle yaptığını sanıyorum, firmalar listesini doldururken her bir firma dalı için mesaj penceresinde eksik kolon gösterildiğini tahmin ediyorum.)

Ne kontrol etmem, ne işlem yapmam gerekir?

keywords: invalid column name sql hata go plus mm plus FIRMTYPE

Çevrimdışı adem yoldascan

• Yeni Kullanıcı
  • *
genel tablo yönetiminde bulunan alanları güncelleştirdiniz mi?

Çevrimdışı OBSariaslan

• Yeni Kullanıcı
  • *
> genel tablo yönetiminde bulunan alanları güncelleştirdiniz mi?

Merhaba,

evet, 2.11.00.00 sürümündeyken tablo güncellemeleri yaptım.
Şu an kontrol edemedim ama sanırım 2.29.00.00 'a geçiş yapınca Genel Tablo Güncellemeye erişemiyorum aldığım hatalardan. (Gerçi sanırım 150 kez tamam diyerek geçersem ulaşabilirim.)
2.12.00.00 'da ise Genel Tablo Güncelleme işlemine erişip erişemediğimi hatırlamıyorum ama erişebildiysem güncelleme denemesinde bulundum.

Yarın tekrar kontrol ederim. Alternatif olarak neler kontrol edilmelidir?