sözleşme veya resim ekleme

Gönderen Konu: sözleşme veya resim ekleme  (Okunma sayısı 631 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı starimo

• Yeni Kullanıcı
  • *
sözleşme veya resim ekleme
« : 30.05.2016, 18:40 »
Faturaya sözleşme ekleme veya stoga resim eklemek için ne gibi işlemler yapılıyor. arastırdım fakat logo dosyası ıcınde bulamadım. daha dogrusu , baglantı ayarlarını yapabileceğim yeri / yerleri bulamadım. go plus kullanıyorum. destek aldıgım bayii de bilmiyor.   :D bu konuda yardımcı olursanız, sevinirim. 

Çevrimdışı ces3t

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: sözleşme veya resim ekleme
« Yanıtla #1 : 30.05.2016, 19:06 »
satış siparişlerinden olmalı

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 30.05.2016, 19:41 »
faturayı bilemiyorum ama malzeme kartı içine girdiğinizde sağ üstteki kutucuğa tıklayıp resim seçebilirsiniz..

Çevrimdışı starimo

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 31.05.2016, 08:42 »
teşekkür ederim. Stoga resim ekleyebildim. önce sys kısmında döküman veri yöneticisinde sanal bir dosya (DOC)  olusturdum. sonra kullanıcı detayında tanımladım. daha sonra stok için f9 basıp, sanal dosyayı secip kaydettim. stok kartı içinde resim eklenen alana cift tıklayarak pc den istedigim resimi ekleyebildim.

Suan faturaya sözleşme eklemek istiyorum. satış siparişi-irsaliyesi veya faturasında , acılan pencerelerde sol altta bulunan dökümana tıkladıgım zaman ekran donuyor, logo kilitleniyor. acaba neden olabilir? logo go plus,  görev yöneticisiyle kapatıp tekrar acmak zorunda kalıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #4 : 31.05.2016, 16:00 »
Bunun icin logo dokuman yönetimi urunu satin almanız gerekli dilerseniz bizim ile iletişime geçebilirsiniz .