satınalma sevk irsaliyesi ambar kodu değiştirme

Gönderen Konu: satınalma sevk irsaliyesi ambar kodu değiştirme  (Okunma sayısı 475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı başak12

• Yeni Kullanıcı
  • *
merhaba sistemde satınalma sevk irsaliyesinde ki ambar koduna herhangi bir işlem yapamıyorum. aynı kaydı faturasını düzelterek girmeme rağmen bu seferde önceki yanlış işlem silinmiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: satınalma sevk irsaliyesi ambar kodu değiştirme
« Yanıtla #1 : 16.06.2016, 12:09 »
biraz dağınık anlatmışsın konuyu , nerden başlasam diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı başak12

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 16.06.2016, 13:12 »
O zaman detaylı anlatıyım programa fatura girerken ambar kodu 1 olması gerekirken unuttugum için 0 olarak kalmış. faturayı girer girmez de sistem satınalma sevk irsaliyesini kendi oluşturuyor bu oluşturma sırasında haliyle 0 olarak kaydetmiş ama ben bunu farkettim faturada değişiklik yaptım buna rağmen irsaliyedeki ambar kodu değişmiyor faturayı silip yeniden kaydettim bu seferde önceki irsaliye kaydını silemiyorum.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 16.06.2016, 14:44 »
Yaşanılan sorun gayet normal , anormal olan ise faturayı sildiniz halde irsaliyenin silinmemesi .

şuanki aşamada atıl olan irsaliye ancak DATABASE den müdahale ile silinir ki bu riskli bir işlem ,bunun için bayiniz var ise ordan yok ise sitemiz üzerinden online hizmet alabilirsiniz .

Çevrimdışı başak12

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 16.06.2016, 15:01 »
Yanıtınız için teşekkürler iyi çalışmalar