Kredi Kartı Tahsilat Makbuzu

Gönderen Konu: Kredi Kartı Tahsilat Makbuzu  (Okunma sayısı 838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erdoganmhs

• Yeni Kullanıcı
  • *
Kredi Kartı Tahsilat Makbuzu
« : 24.10.2016, 16:34 »
Merhabalar,

İnternetten satışta kredi kartı ödemesi yapan müşteri tahsilat makbuzu istiyor. Bizim de sürekli form şeklinde koçanımız yok. Bu makbuzu antetli kağıda düzenleyebilir miyim? Ve de  logoda tasarım desteğiyle makbuz basabilir miyiz?

Makbuz düzenlemesinde neler gereklidir, nasıl olur, nasıl yapabilirim acaba beynim yandı ?

Genel muhasebe kısmına pek girmedim, anlayamıyorum

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Ynt: Kredi Kartı Tahsilat Makbuzu
« Yanıtla #1 : 24.10.2016, 17:55 »
Merhaba fişi yazdır dediğinizde form seçimi kısmında bulunan tasarımlara değiştir yada yeni bir tasarım ekleyerek yapabilirsiniz.
sürükle bırakla yapılabilen basit bir ekranı var (tabi detayları da var) :)

Kolay gelsin.

Çevrimdışı erdoganmhs

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 24.10.2016, 18:44 »
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptık, oldu.

Ama kart no bilgileri bende mevcut olmadığı için işlemiyorum. Açıklama kısmına xxx bankası kredi kartı ile tahsilat yapılarak cari hesabınıza alacak kaydedilmiştir. yazdık. Bu tamam mıdır?

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 24.10.2016, 23:18 »
Teşekkürler dediğiniz gibi yaptık, oldu.

Ama kart no bilgileri bende mevcut olmadığı için işlemiyorum. Açıklama kısmına xxx bankası kredi kartı ile tahsilat yapılarak cari hesabınıza alacak kaydedilmiştir. yazdık. Bu tamam mıdır?

Merhaba,

Bizler resmi muhasebeci değiliz, bunu mali müşaviriniz veya yeminliniz varsa ona sorarsanız daha doğru cevabı alırsınız

Çevrimdışı erdoganmhs

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 24.10.2016, 23:23 »
Doğrudur, çok teşekkür ederim. Kolay gelsin. :)

Çevrimdışı Abigail Monsterworld

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 25.10.2016, 10:14 »

Merhaba,

açıklama kısmına Kredi Kartı ile Tahsilat yazmanız yeterlidir muhasebe açısından.
Buna sadece müşteriniz itiraz edebilir, "- banka ve kart bilgilerimi de yazın" diye, bu durumda daha önce kestiğiniz makbuzun üzerine elle ilave etseniz bile olur.

Çevrimdışı erdoganmhs

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 25.10.2016, 16:57 »

Merhaba,

açıklama kısmına Kredi Kartı ile Tahsilat yazmanız yeterlidir muhasebe açısından.
Buna sadece müşteriniz itiraz edebilir, "- banka ve kart bilgilerimi de yazın" diye, bu durumda daha önce kestiğiniz makbuzun üzerine elle ilave etseniz bile olur.

o zaman kart bilgilerini paylaştığında yardımcı olabilirim tabi. teşekkür ederim cevabınız için  ;)