Çalışılmış dönem üzerine devir

Gönderen Konu: Çalışılmış dönem üzerine devir  (Okunma sayısı 403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Schumi

• Yeni Kullanıcı
  • *
Çalışılmış dönem üzerine devir
« : 05.01.2017, 17:56 »
Merhabalar.

Var olan şirket üzerine yeni şirket açmadan 2017 dönemi açıldı. Standart kayıt numaraları oluşturuldu. Devir istenmiyordu elle açılış fişi yapılacaktı. Daha sonra çek ler gelmedi ve çok fazla cari ile uğraşmak gerekecek diye vazgeçildi ve şimdi devir isteniyor. 10 tane kadar irsaliye 3-5 tane çek girilmiş sisteme. Komple yedek aldım. Şuan var olan firmanın 2016 döneminden 2017 dönemine devir işlemi başlattım. Daha sonra kontrol edeceğim. Sorun görürsem geri dönüş yapacağım. Resmi ön muhasebe tutuluyor defterler gibi resmi işlemler başka yazılım üstünden görülüyor. Sizce yaptığım işlem doğru mu? Yoksa muhasebenin şimarıklığını görmezden gelip dönemi silip tekrar oluşturup boş dönem üstüne mi devir yapsaydım ve girdikleri hareketleri tekrar oluşturmalarını isteseydim ? Bilgi işlem olarak devir istemedikleri teyidi email ile almıştım sırf yorulmasınlar diye uğraşıyorum şuan. :) Yoksa dönem silip yeni dönem oluşturup sıfırdan devir yapmak en sağlıklısı.

Teşekkürler

Çevrimdışı Schumi

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Çalışılmış dönem üzerine devir
« Yanıtla #1 : 09.01.2017, 20:17 »
Kimse yazmamış. Bari ben yazayım. Yaptım ve açılış fişleri oluştu muhasebeciler kontrol etti sorun yok.