Kredi Kartı Devir Hareketleri

Gönderen Konu: Kredi Kartı Devir Hareketleri  (Okunma sayısı 586 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kali34

• Yeni Kullanıcı
  • *
Kredi Kartı Devir Hareketleri
« : 31.03.2017, 08:43 »
Merhaba;

2016 yılında yapılan taksitli çekimleri 2017 yılına nasıl devir alabiliriz. Manuel giriş yapabileceğim bir bölüm var mıdır. Vadesi 2017 olan taksit hareketlerim var.

Çevrimdışı E.ALKIN

• Logo Uzmanı
  • WWW.logogorselegitim.NET
Ynt: Kredi Kartı Devir Hareketleri
« Yanıtla #1 : 31.03.2017, 09:56 »
Cari Hesap Fişlerinden
- kredi kartı fişi

Çevrimdışı kali34

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 31.03.2017, 10:11 »
Bu bölümden yeni giriş yapılıyor diye biliyorum. Biz 2016 yılında tutar girişi yaptık. Sadece taksitlerin yeni şirkete gelmesi gerekiyor. Yani çekteki gibi sadece devir almak gerekiyor. Bunu yapabileceğim bir bölüm var mı? 2017'ye sarkan taksit tahsilatları. Tahsilatları Kredi Kartı sihirbazından yapıyoruz. Bu arada dönem değil yeni şirket açıldı.

Çevrimdışı E.ALKIN

• Logo Uzmanı
  • WWW.logogorselegitim.NET
« Yanıtla #3 : 31.03.2017, 14:57 »
Devir işlemi yapmadıysanız açılışları bu şekilde yapmanız gerekiyor diye biliyorum.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #4 : 31.03.2017, 16:12 »
Bu bölümden yeni giriş yapılıyor diye biliyorum. Biz 2016 yılında tutar girişi yaptık. Sadece taksitlerin yeni şirkete gelmesi gerekiyor. Yani çekteki gibi sadece devir almak gerekiyor. Bunu yapabileceğim bir bölüm var mı? 2017'ye sarkan taksit tahsilatları. Tahsilatları Kredi Kartı sihirbazından yapıyoruz. Bu arada dönem değil yeni şirket açıldı.

Bu durumun çözümü elbette var, fakat yetkin bir Logo Çözüm Ortağına yaptırmanızı tavsiye ederim.

1.Eski Şirket ve Mali Dönemi ?
2.Yeni Şirket ve Mali Dönemi ?

3. bir şirkete Finans devrini Ödeme/Tahsilat Sistemi üzerinden yapabilirsiniz. DEVİR.EXE ile (KK Taksitleri o zaman gelecektir.)

2.Şirketdeki değişen kartları ve hareketleri XML ile 3.cü şirkete aktarırsınız.Modül modül...Özenli bir çalışma gerektirir.*

3. Şirketten çalışmaya devam edersiniz.

* 3. şirket ile 2. şirketin mali dönem başlangıç ve bitiş tarihleri birbirini kapsamalıdır.