GO3 Yedekleme ve Kurulumu Nasıl Yapılır

Gönderen Konu: GO3 Yedekleme ve Kurulumu Nasıl Yapılır  (Okunma sayısı 663 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aliatalay1

• Yeni Kullanıcı
  • *
GO3 Yedekleme ve Kurulumu Nasıl Yapılır
« : 21.12.2017, 11:06 »
Merhabalar. İşyerimde ki bilgisayarda hem LOGO hem SQL kurulu. Birbiri ile bağlantılı olarak çalışıyor Kantar programı kullandığım için. Bilgisayar konusunda oldukça iyiyimdir ve bilgisayara format atmam gerekiyor. Formattan sonra LOGO ve SQL kurulumunu ya doğru yapamazsam diye tereddüt ediyorum. SQL'den veritabanı yedeklerini aldım şimdi bilgisayara format attıktan sonra LOGO yu ve SQL kurduktan sonra ve SQL veritabanı yedeklerini geri yükledikten sonra otomatik birbirini görür mü? Veya farklı bir şekilde ayar yapmam gerekiyor mu?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: GO3 Yedekleme ve Kurulumu Nasıl Yapılır
« Yanıtla #1 : 21.12.2017, 15:05 »
gerekir ,bir programcı oldugunu soylereyek atladıgın konu , her program ilk kuruluda mutlaka CS (Connection String) bilgisine ihtiyac duyarki ,logoda bunu LGCONFIG ile yapabilirsin .

Çevrimdışı E.ALKIN

• Logo Uzmanı
  • WWW.logogorselegitim.NET
« Yanıtla #2 : 21.12.2017, 16:49 »
Eğer bilgisayar adı /Ip si  ve sql server adı değişmediyse muhtemelen görecektir.

eğer değiştiyerse

Logo GO programının kuruluğu olduğu klasörün içinde LOGO GO SYS.exe yi çalıştırın. Logo kullanıcı ile giriş yapın ve. veritabanı ayarlarını düzelterek giriş yapın.

Çevrimdışı aliatalay1

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 23.12.2017, 10:26 »
Eğer bilgisayar adı /Ip si  ve sql server adı değişmediyse muhtemelen görecektir.

eğer değiştiyerse

Logo GO programının kuruluğu olduğu klasörün içinde LOGO GO SYS.exe yi çalıştırın. Logo kullanıcı ile giriş yapın ve. veritabanı ayarlarını düzelterek giriş yapın.

Bilgisayar adı derken? Kullanıcı adından mı bahsediyorsunuz? Bu arada LOGO ve Kantar programı D sürücünde kurulu. Ama SQL C sürücüsünde

Çevrimdışı aliatalay1

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 23.12.2017, 10:29 »
gerekir ,bir programcı oldugunu soylereyek atladıgın konu , her program ilk kuruluda mutlaka CS (Connection String) bilgisine ihtiyac duyarki ,logoda bunu LGCONFIG ile yapabilirsin .

LOGO D sürücüsünde kurulu olduğu için ilk açılışta sorun olmayacağını düşünüyorum. Sorun olduğu zaman zaten kurulum dosyalarını üzerine tekrar kurunca düzeliyor. Güncellemelerden sonra bazen LOGO Connent sorunları çıkabiliyor. LOGO ile Kantar programı D sürüsünde kurulu SQL ise c sürücüsünde kurulu. Formattan sonra SQL'i yükleyip veritabanını geri yüklediğim zaman otomatik görür mü? Bu arada SQL 2008 R2 kullanıyorum başka bir sürüm kullansam daha iyi olur mu?

Çevrimdışı aliatalay1

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 23.12.2017, 16:12 »
Logoyu kantar programını ve sql i başarılı bir şekilde kurdum çalışıyor. Birde c sürücüsünde UsbBackup diye bir uygulama vardı logonun ve kantarin yedeklerini ayrı ayrı yerlere kopyalayan bir uygulama. Bu uygulama hakkında bilgisi olan var mı nasıl kurulur?