Hizmet Raporu - Malzeme Raporu Entegresi

Gönderen Konu: Hizmet Raporu - Malzeme Raporu Entegresi  (Okunma sayısı 512 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Acacan48

• Yeni Kullanıcı
  • *
Hizmet Raporu - Malzeme Raporu Entegresi
« : 23.02.2018, 10:44 »
Merhaba Arkadaşlar;

Ben Malzeme Ekstresi raporundan istediğim şekilde düzenleme yapıp verimi ve raporumu çekip ayarladım. Ancak bir rapor ile daha birleştirmek istiyorum. (Bu arada rapor tablo halinde)
Biz birden fazla firmanın bayiliğini yapıyoruz ve o firmaların ürünlerini satarken bir bütçe kullanıyoruz ve bu bütçe faturalarını alınan hizmet faturası olarak işlemekteyiz. Şimdi istediğim rapora gelirsem;
A firmasının ürünlerini malzeme grup koduna tanımlayıp sadece A firmasının ürünlerini ne kadar sattığımıza bu şekilde ulaşıyoruz. Ancak A firması için ne kadar hizmet faturası girişi yapıldığını da bu raporda görmek istiyoruz.
Örnek raporum ektedir. Tekrar belirteyim bütçeler hizmet faturası olduğu için gruplama veya özel kod üzerinden çağıramadım. Yardımlarınızı beklemekteyim.

vedat_ozer

• Ziyaretçi
Ynt: Hizmet Raporu - Malzeme Raporu Entegresi
« Yanıtla #1 : 23.02.2018, 11:15 »
Selamlar,

Acaba istediğiniz bu mudur ?

Aşağıdaki tanımlı alanı ekleyip deneyin.

Kod: [Seç]
VAL(_SQLINFO("SUM(NETTOTAL)","LG_006_01_INVOICE","TRCODE=4 AND CLIENTREF='"+STR(R13.logicalRef)+"'"))

Çevrimdışı Acacan48

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 23.02.2018, 11:34 »
Teşekkür ederim ilgin için ancak malesef istediğin bu değil. Mantıksal olarak baktığımda birbirini tamamlayıp çağıracak özel kodların olmamasından dolayı eksiklik var. Ancak bu kodların yerleri malesef çok ters. Biri malzeme diğeri ise hizmet. Nasıl bir yol izleyeceğimi bulamıyorum bir türlü

vedat_ozer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24.02.2018, 14:36 »
Anladım bayinize danışın belki çözüm sunabilir.