GO3 SYS BAĞLANMIYOR(SQL SERVER YOK VEYA ERİŞİM ENGELLENDİ)

Gönderen Konu: GO3 SYS BAĞLANMIYOR(SQL SERVER YOK VEYA ERİŞİM ENGELLENDİ)  (Okunma sayısı 982 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yasinnkr

• Yeni Kullanıcı
  • *
KSÜ Muhasebe 2.Sınıf Öğrencisiyim Labaratuvarımızda bulunan bazı bilgisayarlara virüs bulamış ve logo proğramını yeniden kurmamız gerekiyor bazı bilgisayarlada bu hatayı alıyorum çözümünü bulamadım lütfen yardım!!!

« Son Düzenleme: 21.03.2018, 12:31 Gönderen: yasinnkr »

Çevrimdışı can1515

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Kenan CAN
KSÜ Muhasebe 2.Sınıf Öğrencisiyim Labaratuvarımızda bulunan bazı bilgisayarlara virüs bulamış ve logo proğramını yeniden kurmamız gerekiyor bazı bilgisayarlada bu hatayı alıyorum çözümünü bulamadım lütfen yardım!!!

özelden yazın uzak bağlantı alayım kontrol edeyim

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
LGCONFIG üzerindeki ayarlarınızı kontrol ediniz .

Çevrimdışı metecan22

• Logo Kullanıcısı Pro
LGCONFIG üzerindeki ayarlarınızı kontrol ediniz .

aynı konudan müzdaripim. sql server çalışıyor.config bölümündeki ayarlarda tamam ama aynı hatayı almaktayım. acil yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.

vedat_ozer

• Ziyaretçi
Selamlar,

Hizmetler bölümünden sql tekrar başlatın.

Çevrimdışı metecan22

• Logo Kullanıcısı Pro
Selamlar,

Hizmetler bölümünden sql tekrar başlatın.

malesef çözüm olmadı

Çevrimdışı metecan22

• Logo Kullanıcısı Pro
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server: DBNETLIB CONNECTIONOPEN CONNECT SQL SERVER YOK VEYA ERİŞİM ENGELLENDİ. 80004005 NATIVER ERROR 08001 (17)

Hata mesajı üstteki gibidir.

Uzak bağlantıyla yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.
« Son Düzenleme: 24.04.2018, 16:38 Gönderen: metecan22 »