Merhaba Logo Go3 üzerinde efatura kesildi. Connecttende farklı bir entegratör aracılığı ile gib sunucusuna gönderildi.
Logo üzerinde fatura keserken hata aldığımız için bir faturayı silip tekrar oluşturmuştuk. bundan dolayı gibe gönderilen fatura numarası ile program içerisindeki fatura numaraları birbirini tutmuyor. Gib üzerinde sıralı bir şekilde ve düzgün olarak fatura numaraları oluşturulmuş durumda. Ben logo go3 üzerindeki faturalarını değiştirmek istediğimde efatura üzerinde değişiklik yapamıyorsunuz, kayıtlarınız orijinal efatura ile farklı olacaktır; devam etmek istiyormusunuz uyarısı alıyorum. Ancak fatura açıldığında fatura no alanı kapalı olduğu için yine değişiklik yapamıyorum. Bu fatura numaralarını sadece logoda değiştirme imkanım varmıdır?
SQL de yasak LG_002_05_INVOICE SET ESTATUS=0 WHERE FICHENO='FYS2014000000077' bununla açıp fatura numaralarını değiştiriyorum ancak logo içinden efatura goruntule dediğimde değiştirmeden önceki numara geliyor. efatura üzerindekide sanırım başka bir tabloya yazılıyor.bunuda güncellemem gerekiyor. bu konuda yardımcı olurmusunuz.