Go3 newıu arayüz

Gönderen Konu: Go3 newıu arayüz  (Okunma sayısı 699 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MYHAN

• Logo Kullanıcısı
  • **
Go3 newıu arayüz
« : 12.11.2018, 11:29 »
Sevgili logo kullanıcı arkadaşlar,hocalarım, bayi abilerim..
Maalesef yaptığımız testler sonucunda nihayet sonuca ulaştım..Yeni arayüz GO3 Newıu  programda malzemeler browserında  ve satınalma ve satış faturaları için de iken F10 tuşu ile malzeme çağırmada oldukça sıkıntılı bir gecikmeye sebep oluyor.Aynı durum cari kart kopyalama ve incelemede nüksediyor..Sizden ricam LOGO yetkililerine bunu ulaştırmak.Ben gerekli yerlere maili ve sıkıntıyı bildirdim.Bu durum 2,54 versiyondan önceki sürümlerde de var bilginize..

Çevrimdışı kayseri

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Go3 newıu arayüz
« Yanıtla #1 : 12.11.2018, 11:34 »
Bizdede aynı sorun var.

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MYHAN

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 06.12.2018, 17:15 »
Tamamen programla alakalı(fatura içinde f10 tuşu ile ürün çağırma)performans hatası olduğunu(PROGRAMDAN KAYNAKLI VERSİYON HATASI) bu gün de başka bir pc de test ettik ve aynı yavaşlıgı gözlemledik..Yetkili ve etkili Logo uzmanı arkadaşlardan ricam  logoya söylesinler 2.55 versiyonu bu hatayı gidermedikçe çıkarmasınlar.Ayrıca bizim gibi kobilere yazık ediyorlar logoyu büyüten biziz.NETSİS ve TİGER a verdikleri ilgi ve alakayı bizim GO3 programına da versinler..

Çevrimdışı zxcvbnmöç

• Logo Uzman Kullanıcı
« Yanıtla #3 : 06.12.2018, 19:10 »
Katılıyoruz .Program akmıyor , kasılırken bizlerde kasılıyoruz. :)

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
« Yanıtla #4 : 06.12.2018, 21:30 »
Son 3 versiyonda yeni arayüze bir geliştirme yapılmadı. Şahsen benim haziran ayından bu yana bildirdiğim ama henüz çözülmeyen konular bulunmakta. Ayrıca 2.55 sürüm notlarında da yeni arayüzle ilgili bir madde görünmüyor.

Çevrimdışı MYHAN

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #5 : 14.12.2018, 09:18 »
zxcvbnmöç
sizinle nasıl irtibat kurabilirim...info@boyabayi.com