Dağıtım aracı yükleme ve sevkiyatı

Gönderen Konu: Dağıtım aracı yükleme ve sevkiyatı  (Okunma sayısı 794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı frknl

• Logo Kullanıcısı
  • **
Dağıtım aracı yükleme ve sevkiyatı
« : 08.01.2019, 17:22 »
Selamlar,

Sipariş alarak çalışmaktayım fakat sevkiyat günüm ve sevkiyata yüklenecek ürünlerim ve carilerim standart değil. Benim isteğim go3 te bir sevkiyat aracına yüklediğim toplam ürünlerimin miktar ve tutarlarını bir evrakta görmek. Yani örnek vermek gerekirse 3 farklı günde kestiğim faturaların bu gün sevk etmem gerekirse ben onları tıklayıp seçeyim ve yaklaşık ağağıdaki gibi toplam bir rapor oluştursun.

1)
Ürün Kodu             Ürün Adı                                 Miktar
01.215.666         Omo Matik 1500 gr*9 ad.            132 ad.
04.115.532         Sebil Kırmızı Mercimek 1000 gr.    75 ad.
06.846.691         Kınık Soda 24 lü                          10 koli
                                                                         -----------------
                                                                         10 koli   207 ad.

2)
Cari Kodu              Cari Adı                  Fatura Tarihi           Fatura No               Tutar
0102003               Ahmet Varol             01.01.2019            535489                 524,22
0301004               Sedat Yayla              03.01.2019            535895                 389,48
0606015               Mehmet Oli              05.01.2019             536045                 115,63
                                                                                                                 ------------
                                                                                                                  1029,33

Ben fatura numaralarından tikleme yapıcam o da sonunda bana bu şelide iki ayrı sayfada rapor verecek ve ben buna göre aracımı bir kerede toplamlar üzerinden yükleyeceğim. Sıra bağımsızın müşterinin önüne geldiğimde faturasını alıp faturada yazanları sevkiyat aracımın içinden ayıracağm.

Şimdiden tesekkür ederim.

Çevrimdışı frknl

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: Dağıtım aracı yükleme ve sevkiyatı
« Yanıtla #1 : 23.01.2019, 17:42 »
Yok mu kimse bu sorunum hakkında bana yardımcı olabilecek :((

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #2 : 23.01.2019, 19:24 »
anlatması zor uygulaması basit bir konu , bayinize danistinizmi .

Çevrimdışı frknl

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 25.01.2019, 16:19 »
Evet bayime danıştım ama logoda öyle bir sey yok diyor ama bence böyle bir ihtiyaç sadece benim olamaz ve bu logoda kesin var ama ben bulamıyorum.

Çevrimdışı hyponectia

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • hyponectia.com
« Yanıtla #4 : 25.01.2019, 16:52 »
Merhabalar,
Bu şekilde oluşturacağınız iki ayrı raporu ne için kullanacaksınız tam olarak?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #5 : 25.01.2019, 20:07 »
Evet bayime danıştım ama logoda öyle bir sey yok diyor ama bence böyle bir ihtiyaç sadece benim olamaz ve bu logoda kesin var ama ben bulamıyorum.

önemli olan olup olmaması değil ,çözüm üretmesi .

Çevrimdışı Hüseyin FERAHLI

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • .
« Yanıtla #6 : 26.01.2019, 14:47 »

Tiger da Dağıtım emirleri modülü var Go da var mı bilmiyorum tam sizin işinize yarayacak bir modül. Ben kullanıyorum..

« Son Düzenleme: 26.01.2019, 15:34 Gönderen: Hüseyin FERAHLI »

Çevrimdışı frknl

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #7 : 28.01.2019, 07:56 »
Sevkiyat araçlarıma toplu yükleme yapmak için.Baştan sipariş alıyorum faturanladırıyorum ve bu raporlar sayesinde bir kere de toplu yükleme yapmak istiyorum.Depodan malın tek seferde çıkmasını sağlamak amacıyla yani.Stok kontrolü bu şekilde çok daha kolay olacagını dusunuyorum.

Çevrimdışı hyponectia

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • hyponectia.com
« Yanıtla #8 : 28.01.2019, 08:48 »
Günaydın,
Gelen siparişleri process ederken "Sipariş Kağıdı" tarzında bir şey çıkarabilirsiniz. Bu sipariş kağıdında da yükleme yapmak için gerekli olan bilgileri çıkarmanız yeterli olsa gerek: malzeme kodu/açıklaması, talep miktarı, stok miktarı vs.
Bu sipariş kağıdı üzerinden malzemeleri hazırlayıp, araca yüklemeden önce sipariş kağıdını kullanarak faturaların çıkartılmasını sağlayabilirsiniz.
Sizin istediğinizden çok da farklı bir durum değil ama işletmeye çalıştığınız iş sürecini stagger hale getirmenize ve daha fazla kontrol sahibi olmanıza yardımcı olur.
Kolay gelsin.