Go Network Yardım

Gönderen Konu: Go Network Yardım  (Okunma sayısı 1281 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Go Network Yardım
« : 22.02.2008, 08:20 »
2 Tane Bilgisayarımız Var Bunlar ARasında Bir Network Oluşturduk Logo Go Nun Kurulu Olduğu Bilgisayarda C:\Program Files\LOGO Klasörünü Paylaşıma Açıp Diğer PC Ye Kısayol Olarak Attık GO Ya Girmek İstediğimiz An Böyle Bir Terminal Yok Ticari Sisteme Giremezsiniz Gibi Bir Uyarı Alıyorum Sorunu Nasıl Giderebilirim?

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Go Network Yardım
« Yanıtla #1 : 22.02.2008, 09:00 »
2. PC üzerinde GOSYS den , Terminal tanımlaması yapmanız gerekmekte...

Kolay gelsin , iyi çalışmalar..

Çevrimdışı HoT_JaZz

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: Go Network Yardım
« Yanıtla #2 : 22.02.2008, 09:09 »
2. PC üzerinde GOSYS den , Terminal tanımlaması yapmanız gerekmekte...

Kolay gelsin , iyi çalışmalar..

Demişsiniz Ama Ben GO yu Diğer Bilgisayardan Kısayol Olarak Çektiğim İçin GOSYS De Yapacağım Değişiklikler Kendi Bilgisayarıma Değilde Diğer Bilgisayara İşlicek Acaba Kendi PC Me Bişi Kurmam Gerekiyormu?

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Go Network Yardım
« Yanıtla #3 : 22.02.2008, 09:15 »
Düşünceniz da yanılıyorsunuz ? Forum içerisinde "Terminal ayarları" diye bir arama yapmanızı öneririm...

Aşağıdaki Link e bakabilirsiniz...

http://www.logodestek.gen.tr/index.php?topic=1657.0
« Son Düzenleme: 22.02.2008, 09:16 Gönderen: LsuErsoy »

Çevrimdışı _onur_

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 25.02.2009, 14:43 »
Sorunun cevabı yönetici paneli > terminallere gelip ... yapmak ve kendi pc ni tanıtmak.
İşin aslı bağladıktan sonra veri akışları 1 veritabanına iletilecek mi ?
Bende bu işle uğraşıyorum :D
Benim yaptığım paylaşıma verip programı açmak oldu açıldı ama 2 ayrı veritabanı benim oluştu .İstediğim 2 bilgisayar kaydettikleri verileri ortak veritabanına işlettirmek...Cevabı biliyorsanız yardım lütfen.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #5 : 25.02.2009, 16:00 »
Sorunun cevabı yönetici paneli > terminallere gelip ... yapmak ve kendi pc ni tanıtmak.
İşin aslı bağladıktan sonra veri akışları 1 veritabanına iletilecek mi ?
Bende bu işle uğraşıyorum :D
Benim yaptığım paylaşıma verip programı açmak oldu açıldı ama 2 ayrı veritabanı benim oluştu .İstediğim 2 bilgisayar kaydettikleri verileri ortak veritabanına işlettirmek...Cevabı biliyorsanız yardım lütfen.

Eğer Go programı için ek kullanıcı paketi alınmış ve yüklenmiş ise cevap oldukça basit...Burada tek program ve birden fazla kullanıcıdan bahsediliyor ise ; yapılması gereken GOSYS den yeni bir kullanıcı ve terminal eklenmesi....2ci bir terminal eklenmek isteniyorsa , network e bağlı 2ci terminal üzerinden Ana bilgisayardaki GO Klasörüne path alınır...GOSYS 2ci PC den çalıştırılır...terminal oluşturulur...
terminal üzerinden terminali kullanacak kullanıcı seçimi yapılır...GO nun kısayolu oluşturulur...bu şekilde olması lazım...