Merhaba,
Bir deyim vardı tam olarak hatırlamıyorum ama "at gözlüğü takmak" gibi bir şeydi. Bir öğretmenim bir ara açıklamıştı. Ordan hatırlıyorum. Memleketimde çok at arabası vardı. Ordan gördüğümü hatırlıyorum. Atların gözlerinin hizasında nalburdan alınan deri bir malzeme vardı. Öğretmenimin dediğine göre atların dış etkenlerden etkilenmemesi için bunlar takılırdı. At yanlardan bir şey görmezdi sadece ileriyi görmesi sağlanırdı.
Ben yıllardır logo ile uğraştığım halde fırsatım olursa diğer programlara da göz atmaya çalışırım.
Yani logo cuyum diye at gözlüğü takıp sadece logo ile ilgilenmiyorum. Oradaki güzel özellikleri hemen gözüme çarpıyor. Ve bunları bazen dile getirmeye çalışıyorum.
Logo iyi bir konumda takip eden değil takip edilen olmalıdır. Bakın bir şey diyecem yine kızacaksınız. 92-93 lü yıllardan beri eta daki bir güzellik gözüme çarpmış hala aklımdan çıkmıyor.
Bir muhasebe hesabı kaydederken örneğin F2 ye basarsanız normal kayıt yapıyor. Shift+F2 ye bastığınızda o girdiğinizi kaydediyor. Sonra boş bir kaydı otomatik olarak açıyor.
Sene 2007 logo bunu daha yeni yapıyor. Ve bu yaptığı da bana kullanışlı değil.
Enter le geçiş olayı var. Ben bunu çok istiyorum mesala. Daha bir sürü şey...
Edit : mesajı yazarken aklımdaydı da gönderirken unuttum. Bizi de yiyeceğimiz yoğurt ilgilendiriyor. İki parmakla yiyeceğime 10 parmağımı yoğurta bulamayayım istiyorum.
(Parçalı senet örneğinde olduğu gibi)
Kolay gelsin.
(KY)