benimde birkaç önerim olacak
1-logo da kısayol tuşları bence çok uzun ,0 dan 9 a kadar yanyana dizili kısayol tuşları tam olarak istenilen bölüme kadar ulaşamıyor , misal kasadan tahsilat yapmak için 1 tuşunu ayarlamak istiyorum ama kısa yol tuşu kasalara kadar götürebiliyor ,işlemi tamamlamak için tekrar manuel olarak işlemler-ekle-cari hesap tahsilat tuşlarına basmamız gerekiyor , yani kısaca kısayol tuşları kısa degil biraz uzun yol tuşları gibi kalıyor ,gerçi makro olayı var ama kullanışlı degil , ayrıca 10 tuş bence az tuşları kullanıcının istedigi kadar azalma ve çogaltma secenegi olsa iyi olur, bence kısayol tuşlarını istedigin işleme kadar ilerletmeleri lazım
2- logo dan daha küçük ve daha basit programlarda olan kilit özellikler logonun hiçbir versiyonunda yok, misal ,müşteri çeki , müşteri senedi, açık hesap gibi alacakları ve borçları takip edip günü geldiginde veya istediginiz bir tarihte (misal 1 gün önce) görsel ve sesli uyarısı yok kolay ticari set (kts) programını inceledim adamlar o programda hedefi tam tutturmuşlar,bu tür bir ek firmalara çok büyük bir kolaylık saglar diye düşünüyorum
3- daha önce bir arkadaşın yazdıgı parçalı senet tahsilatı hatta parçalı çek tahsilatı yapılabilmeli
4- logo go da stok karlarının içinde alış ve satış fiyatları yok, yeni bir stok kartı ekledigimizde ikinci bir zahmet oluyor stogu kaydettikten sonra sag tıklayıp alış ve satış fiyatlarını girmek